Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Asha a jak z wyjazdem syna? bo cos rano czytałam, ze dziadek wkurwił Cie i panike siał...no i jak Ty sie masz w ogóle, chociaz to akurat głupie pytanie w tej sytuacji..
Nie, no jedziemy, moj stary dalej o wulkanie i modleniu mi gadki zapodaje , juz mu chcialam biblie sciagac co by mogl sie modlic bo ja nie zamierzam, bo mi na reke jak on nie poleci...jak sie czuje ? Chujowo to malo powiedziane, wiec nie rozmawiajmy na ten temat -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Miejmy nadzieje, ale on teraz nie jest hahahaha
Oby się to kiedyś nie zmieniło, tfu, tfuAsha lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja mam o tyle dobrze że mam beznadziejną teściową, która nic nie robi w domu hehe. I jak mój mąż i jego brat mieszkali jeszcze w domu u rodziców to ona im kazała wszystko robić, odkurzać, gotować, wynosić śmieci, ścierać kurze itd. i się nauczyli. Dzięki wygodnej teściowej mój mąż potrafi wszystko zrobić, ale i tak robi niewiele, bo nie ma czasu (pracuje na 2 etaty, w zakładzie + własna firma) więc głównie wszystko robię ja.
Eeee no to ty tesciowa na rekach nos teraz toz to skarbIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie, no jedziemy, moj stary dalej o wulkanie i modleniu mi gadki zapodaje , juz mu chcialam biblie sciagac co by mogl sie modlic bo ja nie zamierzam, bo mi na reke jak on nie poleci...jak sie czuje ? Chujowo to malo powiedziane, wiec nie rozmawiajmy na ten temat
Asha lubi tę wiadomość
-
Pierdolca bym dostała żeby on był bałaganiarzem. Za bardzo lubię porządek i czyste mieszkanie żeby łazić za facetem i sprzątać tylko. Garba bym się tylko dorabiła
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra Kochane, bo ja tak dobre kilka godzin przy laptopie siedzę bo sprzątałam w folderach ze zdjęciami. I teraz już ledwo widzę tak oczy szczypią. Idę wypić herbatkę, zjeść kolację, wziąć ciepłą kąpiel i pod kołderkę, może jutro będzie lepiej... Trzymajcie się Słoneczka!
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Pierdolca bym dostała żeby on był bałaganiarzem. Za bardzo lubię porządek i czyste mieszkanie żeby łazić za facetem i sprzątać tylko. Garba bym się tylko dorabiła
Moj jest taki ze jak mu powiem to zrobi, ale sam dupy nie ruszy, a juz mnie rozkurwia na maksa to , ze na podlodze moze cos lezec i on caly dzien bedzie obok, nad, po przechodzil ale kurwa nie podniesieIza75, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja mam o tyle dobrze że mam beznadziejną teściową, która nic nie robi w domu hehe. I jak mój mąż i jego brat mieszkali jeszcze w domu u rodziców to ona im kazała wszystko robić, odkurzać, gotować, wynosić śmieci, ścierać kurze itd. i się nauczyli. Dzięki wygodnej teściowej mój mąż potrafi wszystko zrobić, ale i tak robi niewiele, bo nie ma czasu (pracuje na 2 etaty, w zakładzie + własna firma) więc głównie wszystko robię ja.
to ja mam identyko teściową u nich w domu było tak samo, że on z siostrą musieli wszystko robić za leniwą matkę
Asha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moj jest taki ze jak mu powiem to zrobi, ale sam dupy nie ruszy, a juz mnie rozkurwia na maksa to , ze na podlodze moze cos lezec i on caly dzien bedzie obok, nad, po przechodzil ale kurwa nie podniesie
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:to ja mam identyko teściową u nich w domu było tak samo, że on z siostrą musieli wszystko robić za leniwą matkę
Moze to technika wychowawcza zeby synowa teraz ich nie wyklinala a wy ja leniwa nazywacieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 21:07
-
Asha wrote:Moj jest taki ze jak mu powiem to zrobi, ale sam dupy nie ruszy, a juz mnie rozkurwia na maksa to , ze na podlodze moze cos lezec i on caly dzien bedzie obok, nad, po przechodzil ale kurwa nie podniesie
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze to technika wychowawcza zeby synowa teraz ich nie wyklinala a wy ja leniwa nazywacie
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:wolę się na jej temat bardzo nie wypowiadać, bo ogólnie to dobra kobieta i bardzo go kocha, ale chyba za bardzo, bo ciężko jej odciąć pępowinę co czasem mnie wkurwia
dotik, Asha lubią tę wiadomość