Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Co???????????????????????
Do tego to straszna papla. Żeby to paplała tylko o sobie i swoich sprawach, ale najgorsze, że opowiada o naszych sprawach innym koleżankom i potem się dziwi, że jej nic nie chcę mówić. Prosiliśmy jej nie raz żeby nic nikomu nie mówiła, bo mówimy to tylko jej i nie chcemy żeby ktoś o tym wiedział, ale nic nie skutkowało. Mąż się wkurzył i powiedział co nieco co o tym myśli, to zrobiła z niego pantofla, który słucha się żony. Jej zdaniem on powinien kochać tylko ją i być na każde jej wezwanie. Za to ja jestem ta zła, bo zabrałam jej synka. No mówię wariatkowo totalne. Jak coś sobie wymyśli i my mówimy, że tego nie zrobimy, bo to i tamto to ona zaraz w płacz i mówi do niego "tak, to ja całe życie tobie poświęciłam, a ty się teraz tak dla mnie odpłacasz". Czasem mi go szkoda, bo wiem, że bardzo kocha i szanuje swoją matkę, ale czasem ja to widzę stojąc obok jakby stosowała na nim przemoc psychiczną i szantaż emocjonalny i nie umiała odciąć do końca tej pępowiny -
gigsa wrote:No tak.
Do tego to straszna papla. Żeby to paplała tylko o sobie i swoich sprawach, ale najgorsze, że opowiada o naszych sprawach innym koleżankom i potem się dziwi, że jej nic nie chcę mówić. Prosiliśmy jej nie raz żeby nic nikomu nie mówiła, bo mówimy to tylko jej i nie chcemy żeby ktoś o tym wiedział, ale nic nie skutkowało. Mąż się wkurzył i powiedział co nieco co o tym myśli, to zrobiła z niego pantofla, który słucha się żony. Jej zdaniem on powinien kochać tylko ją i być na każde jej wezwanie. Za to ja jestem ta zła, bo zabrałam jej synka. No mówię wariatkowo totalne. Jak coś sobie wymyśli i my mówimy, że tego nie zrobimy, bo to i tamto to ona zaraz w płacz i mówi do niego "tak, to ja całe życie tobie poświęciłam, a ty się teraz tak dla mnie odpłacasz". Czasem mi go szkoda, bo wiem, że bardzo kocha i szanuje swoją matkę, ale czasem ja to widzę stojąc obok jakby stosowała na nim przemoc psychiczną i szantaż emocjonalny i nie umiała odciąć do końca tej pępowinyAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:No tak.
Do tego to straszna papla. Żeby to paplała tylko o sobie i swoich sprawach, ale najgorsze, że opowiada o naszych sprawach innym koleżankom i potem się dziwi, że jej nic nie chcę mówić. Prosiliśmy jej nie raz żeby nic nikomu nie mówiła, bo mówimy to tylko jej i nie chcemy żeby ktoś o tym wiedział, ale nic nie skutkowało. Mąż się wkurzył i powiedział co nieco co o tym myśli, to zrobiła z niego pantofla, który słucha się żony. Jej zdaniem on powinien kochać tylko ją i być na każde jej wezwanie. Za to ja jestem ta zła, bo zabrałam jej synka. No mówię wariatkowo totalne. Jak coś sobie wymyśli i my mówimy, że tego nie zrobimy, bo to i tamto to ona zaraz w płacz i mówi do niego "tak, to ja całe życie tobie poświęciłam, a ty się teraz tak dla mnie odpłacasz". Czasem mi go szkoda, bo wiem, że bardzo kocha i szanuje swoją matkę, ale czasem ja to widzę stojąc obok jakby stosowała na nim przemoc psychiczną i szantaż emocjonalny i nie umiała odciąć do końca tej pępowiny
No i dobrze to widzisz...a ona ma meza czy juz sama jest?? -
Asha wrote:No i dobrze to widzisz...a ona ma meza czy juz sama jest??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 21:42
-
Iza:
koszula, krawat, spinki do koszuli (jeśli używa) pasek skórzany, może zegarek, perfumy lub coś w stronę wędkarstwa jeśli lubi. Mój wujek uwielbia wędkować i cieszy się bardzo z każdego prezentu z tym związanegoIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny