Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja spadam, bo mój burczy, że mięliśmy nockę filmową robić, a ja dalej stukam w klawisze
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wariatka!
No taka prawda jest , bedzie mi tu wydzwanial i panikowal , juz mu dzisiaj mowilam ze wysrane mam i nie poleja jakby co no bo jak niby, jak jego ojciec zechce to po niego przyjedzie, co jest zreszta prawdopodobne i wtedy pojada -
Asha wrote:No taka prawda jest , bedzie mi tu wydzwanial i panikowal , juz mu dzisiaj mowilam ze wysrane mam i nie poleja jakby co no bo jak niby, jak jego ojciec zechce to po niego przyjedzie, co jest zreszta prawdopodobne i wtedy pojada
-
Dziewczyny wpadam życzyć dobrej nocyi się pożegnać. Styrana padam na ćwarz, graty upchnięte, szybki prysznic lece wziąć i racice ogolić szybciorem, chociaż może bez sensu bo w tej dziczy co będziemy to się upodobnię może trochę. Temperaturke jutro jeszvze zmierze chociaz o 6 to kij, no ale i postanowie czy spakuje termo. Teścik już w torbie koło podpasek leży hahah. KOchane moje, będę trochę zaglądać mam nadzieję. Trzymajcie się i tęsknijcie za mną, trzymajcie kciuki żeby siusianie było owocnei tak jak powtarzam - żeby pepinek był pozytywny ja trzymam kciuki za was wszystkiei proszę tu same dobre humory i świetne wieści szykować jak wróce. Całuje wa wszystkie
hahahah podpisano -wasz pomponWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 22:11
Iza75, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no co Ty gadasz ?
??? Jakby wulkan wybuchl...to wstrzymaja loty, wiec jest mozliwosc ze mojego syna ojciec przyjedzie po niego samochodem i ich obu zabierze, cos nie tak tlumacze ?
Wiec ja sie wulkanem nie przejmuje, bo albo moj syn zostanie u mnie dluzej albo wroci ze swoim ojcem -
pompon wrote:Dziewczyny wpadam życzyć dobrej nocyi się pożegnać. Styrana padam na ćwarz, graty upchnięte, szybki prysznic lece wziąć i racice ogolić szybciorem, chociaż może bez sensu bo w tej dziczy co będziemy to się upodobnię może trochę. Temperaturke jutro jeszvze zmierze chociaz o 6 to kij, no ale i postanowie czy spakuje termo. Teścik już w torbie koło podpasek leży hahah. KOchane moje, będę trochę zaglądać mam nadzieję. Trzymajcie się i tęsknijcie za mną, trzymajcie kciuki żeby siusianie było owocnei tak jak powtarzam - żeby pepinek był pozytywny ja trzymam kciuki za was wszystkiei proszę tu same dobre humory i świetne wieści szykować jak wróce. Całuje wa wszystkie
hahahah podpisano -wasz pompon