Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Asha bądź silna... Pewnie będzie ciężko, ale musisz dać radę...
Czarna Twój wykres faktycznie wygląda na bezowulacyjny, ale nie ma co się sugerować Trzeba czekać na skok Ale nie nakręcaj się, bo później lądowanie może być nieciekawe... Trzymam kciuki
Iza jak sytuacja na froncie? Przylazła wredna @? Oby nie!
A mi wreszcie skończyły się plamienia! Jestem szczęśliwa Ale temperatura do dupy Dwie poprzednie nie wiem czemu podskoczyły, ale wydaje mi się, że nie powinny, bo jak dla mnie to cykl był bezowulacyjny... Zresztą to bez znaczenia, bo i tak owocny to on nie będzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane moje!!!
Jak tam się czujecie???
Ja mam prawie koniec remontu ale z moim zdrowiem średnio... mam mega mdłości mam nadzieję że to na Bąbla nie na @... dzisiaj że tak brzydko powiem odbijało mi się ciągle rzygami, masakra jakaś...MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Katja oby to na kropeczka:)
Ja dziś też źle się czuję, ale to pewnie kwestia pogody, bo znów od rana pada. Słabo mi strasznie, co chwilę siadam, oddychać ciężko, a jak się schylę to zaraz ciemno w oczach i w głowie się kręci, ale u mnie to raczej nie na ciążę, bo czasem mam takie dni i sama nie wiem od czego to. Mam nadzieję, że to przez pogodę, a nie, że jakieś choróbsko mnie dopada przed wyjazdem:( -
gigsa wrote:Katja oby to na kropeczka:)
Ja dziś też źle się czuję, ale to pewnie kwestia pogody, bo znów od rana pada. Słabo mi strasznie, co chwilę siadam, oddychać ciężko, a jak się schylę to zaraz ciemno w oczach i w głowie się kręci, ale u mnie to raczej nie na ciążę, bo czasem mam takie dni i sama nie wiem od czego to. Mam nadzieję, że to przez pogodę, a nie, że jakieś choróbsko mnie dopada przed wyjazdem:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 15:10
-
amelia04072006 wrote:gigsa a czemu ty masz owulke przez siebie zaznaczona ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:pisałam przecież, że mam potwierdzoną przez gina na 18 sierpnia, a of wyznaczyło mi na 19, więc zmieniłam
no nie wiem zawsze mam @ bardzo lejace i bardzo bolace a teraz ani tego, ani prawie nie ma. nie wiem czy tak jest dlatego, ze to po cyklu bezowulacyjnym i bedzie sie ciagnelo teraz tygodnie, czy nie. glupia jestem. -
Teraz sprawdziłam jeszcze raz to of tym razem mi wyznaczył owu na 20 sierpnia, ale ja bardziej ufam mojemu ginowi i wolę sama wyznaczyć na ten dzień który mi wskazał
-
gigsa wrote:Teraz sprawdziłam jeszcze raz to of tym razem mi wyznaczył owu na 20 sierpnia, ale ja bardziej ufam mojemu ginowi i wolę sama wyznaczyć na ten dzień który mi wskazał
-
amelia04072006 wrote:ale gin pewno widzial pecherzyk a owulacja to jego pekniecie. to nie wazne. wazne ze jest stwierdzona a wykres to tylko podpowiedz dla nas na nastepne ewentualne cykle.
Ja byłam u gienia w 14 dc, on mi powiedział, że owu miałam 2-3 dni temu, jego zdaniem najprawdopodobniej 12 dc, więc tak sobie zaznaczyłam, a owu była stwierdzona z prawego jajnika, a pencherzyk był już pęknięty w momencie wizyty.
To by się też zgadzało z długością mojego cyklu. Zobaczymy na koniec. @ ma być 2 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:11
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj to pewno już zagnieżdżenie . jak pomyśle ile mi jeszcze zostało do owulacji, to aż ci zazdroszczę
-
gigsa wrote:nie ma czego, to jeszcze więcej stresu. Ty już niedługo będziesz odliczać, a ja będę baaaaardzo mocno trzymała za Ciebie kciuki:)