Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj sie dowiedzialam ze jednej panience ode mnie odebrali roczne dziecko. sama wychowuje to malenstwo bo sie bzykala na okolo i nawet nie wie kogo to dziecko jest. mieszka z ojcem i swoim rodzenstwem- wszyscy chlaja do upadlego. kiedy opieka w jechala do nich to wszyscy byli zechlani jak swinie do nieprzytomnosci. dziecko nie przebrane, glodne i zmeczone plakalo w luzeczku. czy BOG istnieje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:58
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj sie dowiedzialam ze jednej panience ode mnie odebrali roczne dziecko. sama wychowuje to malenstwo bo sie bzykala na okolo i nawet nie wie kogo to dziecko jest. mieszka z ojcem i swoim rodzenstwem- wszyscy chlaja do upadlego. kiedy opieka w jechala do nich to wszyscy byli zechlani jak swinie do nieprzytomnosci. dziecko nie przebrane, glodne i zmeczone plakalo w luzeczku. czy BOG istnieje ?
Ja juz dawno przestalam zadawac to pytanie -
chcialabym byc bardziej spontaniczna moze byloby lzej. tak czy tak. badania zrobione, zobaczymy wyniki i co powie lekarz. zreszta bedzie to juz w okolicach nastepnej @ wiec zobaczymy czy dostane jakies wytyczne na nastepny cykl a moze sie kaze ze nie bedzie nastepnego . a na pewno bede musiala po tych staraniach leczyc sie na depresje
-
Wysylam starego na badania, na kolejne badania nasienia i badania krwi, jezeli oczywiscie mu zrobia bo tutaj to chuj wie ... Ale generalnie doszlam do wniosku ze bez sensu jest zebym ja pchala w siebie niewiadomo co, prochy ziola i inne gowna jezeli to problem moze byc u niego, niech on sie idzie przebada caly...ma niedowage, je jak slon, mozliwe ze ma tarczyce do tylu, a ja mam owu, sluzy i inne pierdoly ok, dlaczego to ja mam 30 pierdol brac jak byc moze to z nim cos nie tak, bez sensu..jutro popierdala do lekarza po poludniu
-
amelia04072006 wrote:chcialabym byc bardziej spontaniczna moze byloby lzej. tak czy tak. badania zrobione, zobaczymy wyniki i co powie lekarz. zreszta bedzie to juz w okolicach nastepnej @ wiec zobaczymy czy dostane jakies wytyczne na nastepny cykl a moze sie kaze ze nie bedzie nastepnego . a na pewno bede musiala po tych staraniach leczyc sie na depresje
Noooo. jak my wszystkie jezeli sie nie uda u mnie sie w przyszlym roku wyjasni czy mnie zamkna czy nieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chcialabym byc bardziej spontaniczna moze byloby lzej. tak czy tak. badania zrobione, zobaczymy wyniki i co powie lekarz. zreszta bedzie to juz w okolicach nastepnej @ wiec zobaczymy czy dostane jakies wytyczne na nastepny cykl a moze sie kaze ze nie bedzie nastepnego . a na pewno bede musiala po tych staraniach leczyc sie na depresje
Oby nastepnego nie byol tylko dopalacze mus zastosowac twojemu staremu i bedzie gitWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:16
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wysylam starego na badania, na kolejne badania nasienia i badania krwi, jezeli oczywiscie mu zrobia bo tutaj to chuj wie ... Ale generalnie doszlam do wniosku ze bez sensu jest zebym ja pchala w siebie niewiadomo co, prochy ziola i inne gowna jezeli to problem moze byc u niego, niech on sie idzie przebada caly...ma niedowage, je jak slon, mozliwe ze ma tarczyce do tylu, a ja mam owu, sluzy i inne pierdoly ok, dlaczego to ja mam 30 pierdol brac jak byc moze to z nim cos nie tak, bez sensu..jutro popierdala do lekarza po poludniu
-
Asha wrote:Oby nastepnego nie byol tylko dopalacze mus zastosowac twojemu staremu i bedzie git
-
amelia04072006 wrote:a ten inocudek dostalas ? myslalam ze byl badany?
Nie dostalam jeszcze, poczta dzisiaj tu nie dziala
Byl badany, ale jeden lekarz powiedzial ze nie jest dobrze a drugi ze jest ok, wiec niech robi jeszcze raz, rzucil palenie, bierze witaminy itd, mniej sie stresuje bo prace zmienil itd, zobaczymy czy jest poprawa jak nie ma...to niech mowia dlaczego i co...druga sprawa jest ze on jest mlody a do kibla w nocy wstaje...moim zdaniem to nie jest normalne i moze miec zwiazek....pojdzie to sie dowiemy -
amelia04072006 wrote:nie wiem cos czuje ze jest nie tak. od dwoch msc garsciami wychodza mi wlosy, cykl bezowulacyjny. tsh idealne amimo wszystko cuda wianki. jak wygladal u ciebie cykl po poronieniu?
Zalewalo mnie jak cholera @ a potem owu mialam normalnie i wszystko, a czmu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:23
-
Asha wrote:Zalewalo mnie jak cholera @ a potem owu mialam normalnie i wszystko, a czmu?
-
amelia04072006 wrote:zastanawiam sie czy te problemy nie sa zwiazane z moim poronieniem, ktore bylo przed tym moim cholernym cyklem. nie wiem mam jakies dziwne przeczucia. tarczyca odpowiada za przemiane materii, problemy z plodnoscia i utrzymaniem wagi, wiec moze faktycznie cos miec
Mozliwe, kazdy reaguje inaczej