Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:tak tylko ja nie mam wogole o tym pojecia a jak sie nie dostane do endo to musze kombinowac sama. a czasu to ja duzo nie mam dotego trzeba doliczyc czas na leczenie i dupa po cyklu
A tylko jeden endo w miescie jest? Moze trzeba szukac kogokolwiek, nie wiem...zeby cykl uratowac, nie wiem czy samemu to dobry pomysl mieszac, bo mozesz jeszcze bardziej namieszac ale nawet gdzybys miala stracic cykl...to zawsze lepiej stracic jeden cykl i to wyrownac niz sie bujac a i tak bys nie zaszla bo burza hormo jest, no nie wiem, ale na pierwszy ogien ja bym szukala endo jakiegokolwiek chyba -
Asha wrote:A tylko jeden endo w miescie jest? Moze trzeba szukac kogokolwiek, nie wiem...zeby cykl uratowac, nie wiem czy samemu to dobry pomysl mieszac, bo mozesz jeszcze bardziej namieszac ale nawet gdzybys miala stracic cykl...to zawsze lepiej stracic jeden cykl i to wyrownac niz sie bujac a i tak bys nie zaszla bo burza hormo jest, no nie wiem, ale na pierwszy ogien ja bym szukala endo jakiegokolwiek chyba
-
amelia04072006 wrote:wiem ale tak duzej ilosci testosteronu raczej nie zbije. no cóż trzeba przestac palnowac i zaczac myslec jak to zrobic, aby nie planowac
No to powodzenia zycze i wpadki bo najlepiej sie zachodzi jak sie nie planuje a najlepiej zaloz od razu ze sie nie uda bo hormony masz do dupy ale bzykaj to wtedy wyjdzieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to powodzenia zycze i wpadki bo najlepiej sie zachodzi jak sie nie planuje a najlepiej zaloz od razu ze sie nie uda bo hormony masz do dupy ale bzykaj to wtedy wyjdzie
-
amelia04072006 wrote:teraz mysle jak mam sobie wytlumaczyc ze nie wyjdzie i wtym cyklu i w nastepnym i ............... kurwa , nie bede sie leczyc. bo jak sie zgodze na leczenie to bede miec nadzieje a ja nie chce sie nia karmic a potem plakac ze znowu nie wyszlo. koniec
??????????????? -
kassandra wrote:hej Diewczyny:)
nie wytrzymałam i poszłam dziś na bete i teraz załuje wynik 0,3 w zeszłym cyklu miałam <0,2 pocieszam sie jeszcze tym ze owu mogłą byc i 18 sierpnia a nie 15 ....
Kobieto!!!! Bo za wczesnie jeszcze, zagniezdzenia moglo nie byc jeszcze, dopiero jutro albo pojutrze moze byc, odetchnij -
Asha wrote:Kobieto!!!! Bo za wczesnie jeszcze, zagniezdzenia moglo nie byc jeszcze, dopiero jutro albo pojutrze moze byc, odetchnij
Asha podniosłaś mnie na duchu !!! mam taką nadzieję ale mój TZ też mi juz cisnienie robi bo sie codziennie dopytuje ..