Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis z rana jak jechałam do pracy to po wyjściu z atobusu mi się troszkę ulało i cały czas ten ucisk pod pepkiem ... no i w pracy zrobiłam sobie kanapkę z pastellą z tunczyka która uwielbiam i co ? i nie zjadłam bo całkiem nie ten smak miała co miec powinna a data waznosci ok ... sama juz nie wiem, moze sama sie wkrecam i organizm tak włąsnie reaguje .....teraz tez mi nie dobrze po nózkach w galarecie ...tez je uwielbiam...
-
Asha wrote:Co ze kurwa koniec??? Co to znaczy koniec? Ze co ? Ze z czym? Ze co? ??????
-
kassandra wrote:Dzis z rana jak jechałam do pracy to po wyjściu z atobusu mi się troszkę ulało i cały czas ten ucisk pod pepkiem ... no i w pracy zrobiłam sobie kanapkę z pastellą z tunczyka która uwielbiam i co ? i nie zjadłam bo całkiem nie ten smak miała co miec powinna a data waznosci ok ... sama juz nie wiem, moze sama sie wkrecam i organizm tak włąsnie reaguje .....teraz tez mi nie dobrze po nózkach w galarecie ...tez je uwielbiam...
Ekspertem nie jestem, ale objawy mozesz miec dopiero po zagniezdzeniuamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ze zadnego leczenia, ze zadnych badan, ze nic nie robie wiecej. musze tylko robic wykres bo chce zobaczyc czy wogole miewam owulacje ale chociaz plakac sie chce to musze odpuscic
Aha, ale bzykac bedziesz ?kassandra, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:świetnie to znaczy ze sie wkrecam ....ech...
To normalne kochana, w kazdym innym miesiacu tez mialam objawy, a teraz jak sobie spokojnie czekam na @ to nie mam zadnych w tym miesiacu sie duzo nauczylam wszystko jest w tej cholernej glowieRudzia lubi tę wiadomość
-
Asha byc moze masz racje.. alw ja juz 2-3 dni po owu mialam dziwne objawy..bol brzucha .. no i zmiana smaku..tylko nie pamietam czy juz 2 dni po czy kilka dni pozniej.. nawet Wam o tym pisalam wtedy pamietam
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Asha byc moze masz racje.. alw ja juz 2-3 dni po owu mialam dziwne objawy..bol brzucha .. no i zmiana smaku..tylko nie pamietam czy juz 2 dni po czy kilka dni pozniej.. nawet Wam o tym pisalam wtedy pamietam
Bol brzucha ja teraz mialam , ale co miesiac to mam , tyle ze miesiac temu zapisalabym to jako bol miesiaczkowy i wogole juz bym myslala ze niewiadomo co sie dzieje, a teraz widze ze to normalne i porownujac z poprzednimi wykresami...boli mnie tak co miesiac....wszystko jest w glowie mowie wam, chec posiadania dziecka robi z nami niesamowite wariactwa.....to co zapisuje teraz to sa czyste rzeczy ktore maja miejsce w ciagu dnia, zadne otam objawy, po pierwsze jest tego dwa razy mniej niz normalnie a druga sprawa ze sa to faktycznie rzeczy bardziej fizyczne typu biegunkaRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny