Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:A "moj " facet wczoraj wrocil z urlopu i sie nie odezwal do mnie.. dzis npisalam do niego.. odczytal wiadomosc i nawet nic nie napisal (
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziś 4 dzień po owu i boli tak samo jak w szczęśliwym cyklu 4 dzień po owu, ale ostatnio straciłam tą nadzieję ktorą miałam i nie nastawiam się, choć byłabym oczywiście szczęśliwa gdyby to było to...
No to czekamyRudzia, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Asha a to ze smak mam inny to teraz to tez sobie wkrecam ? kolezanka mi powiedziala ze mam chora glowe heh jak bylysmy n lunchu.. zjadlam brokula w jakis sosie i wyplulam bo krzywilo mnie takie slone bylo a Ona sprobowala i dla Niej bylo normalne czasami faktycznie psychika nam swiruje ale czasami faktycznie sie tak dzieje.. ja kiedys tez sobie wkrecalam rozne rzeczy
-
kassandra wrote:no to juz powinien dojrzeć,ale poczekaj moze to dla niego szok imusi przetrawić wiesz faceci róznie reagują daj mu chwilę ...
Rudzia, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kassandra nie oczekuj od faceta 30 letniego naglego dorosniecia. ten typ to ewidentnie duze dziecko ktore chce sie bawic zyciem a nie zajmowac sie pieluchami. tacy nigdy nie dorastaja
O to to to nie jest ani z pierwszym ani z drugim nie bedzie na stale, tak sadze przynajmniejamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny