Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To nie jest jego pierwsze i to nie wpadka, zeby w szoku mial byc
-
Asha wrote:Chyba musze z takim debilem sie puscic
a teraz wiem ze to moja winaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:35
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tak tak wiem.. zawsze bylam i jestem na jego wezwanie.. kocham Go i zrobilabym dla Niego wszystko..
Ale faceci tego nie lubia, ich kreci zdobywanie a jak juz zdobeda to sa znudzeni i zaczynaja sie rozgladac za nowa zdobyczaRudzia lubi tę wiadomość
-
Wszystko jest mozliwe.. nie bede Go bronic bo faktycznie nie wiem co On tam robi.. przez 2 lata byl tu ze mna jezdzil tylko do dziecka .. wiecie.. ufam mu? Kocham Go tak.. Cos mu sie teraz pojebalo w glowie.. wczesniej byl cudowny..
-
amelia04072006 wrote:no ja chcialam powiedziec ze myslalam ze mam meza debila ale skoro nam nie wychodzi to chyba nie jest debile. koniecznie musze mu to powiedziec . pewno sie ucieszy
a teraz wiem ze to moja wina
Myslisz ze sie podbuduje? Hahaha
Oj tak kurwa twoja odrazu, ze masz troche testosteronu? Toz nie az tyle zeby ci jadra wyrosly a moze szkoda bo bys sobie sama to dziecko mogla zrobickassandra, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Wiem Asha..
Byl sytuacja kiedy mialam dosc.. skonczylismy ze soba.. bylam na randce koles chcialm ze mna sprobowac a jak ten siw dowiedzial to mi plakal do sluchawki ze sie zmieni ze mnie kocha ze zamieszkamy razem ze dziecko itd. I co z tego.. jak po kilku tyg wszystko wrociöo do normy.. a to co teraz robi to szyt wszystkiego.. -
Asha wrote:Myslisz ze sie podbuduje? Hahaha
Oj tak kurwa twoja odrazu, ze masz troche testosteronu? Toz nie az tyle zeby ci jadra wyrosly a moze szkoda bo bys sobie sama to dziecko mogla zrobic -
Rudzia wrote:Wszystko jest mozliwe.. nie bede Go bronic bo faktycznie nie wiem co On tam robi.. przez 2 lata byl tu ze mna jezdzil tylko do dziecka .. wiecie.. ufam mu? Kocham Go tak.. Cos mu sie teraz pojebalo w glowie.. wczesniej byl cudowny..
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Kassandra On mi mowi ze mnie kocha tylko ja itd. Jak sie dopytuje cos czy co to mi mowi ze mam cos z glowa.. i ze gdyby cos bylo nie tak to by mi od razu powiedzial.. wierze mu..
A dziecko ma 5 latWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:49
gigsa lubi tę wiadomość