Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To nie jest jego pierwsze i to nie wpadka, zeby w szoku mial byc
-
Asha wrote:Chyba musze z takim debilem sie puscic
. pewno sie ucieszy
a teraz wiem ze to moja winaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:35
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tak tak wiem.. zawsze bylam i jestem na jego wezwanie..
kocham Go i zrobilabym dla Niego wszystko..
Ale faceci tego nie lubia, ich kreci zdobywanie a jak juz zdobeda to sa znudzeni i zaczynaja sie rozgladac za nowa zdobyczaRudzia lubi tę wiadomość
-
Wszystko jest mozliwe.. nie bede Go bronic bo faktycznie nie wiem co On tam robi.. przez 2 lata byl tu ze mna jezdzil tylko do dziecka .. wiecie.. ufam mu? Kocham Go tak.. Cos mu sie teraz pojebalo w glowie.. wczesniej byl cudowny..
-
amelia04072006 wrote:no ja chcialam powiedziec ze myslalam ze mam meza debila ale skoro nam nie wychodzi to chyba nie jest debile. koniecznie musze mu to powiedziec
. pewno sie ucieszy
a teraz wiem ze to moja wina
Myslisz ze sie podbuduje? Hahaha
Oj tak kurwa twoja odrazu, ze masz troche testosteronu? Toz nie az tyle zeby ci jadra wyroslya moze szkoda bo bys sobie sama to dziecko mogla zrobic
kassandra, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Wiem Asha..
Byl sytuacja kiedy mialam dosc.. skonczylismy ze soba.. bylam na randce koles chcialm ze mna sprobowac a jak ten siw dowiedzial to mi plakal do sluchawki ze sie zmieni ze mnie kocha ze zamieszkamy razem ze dziecko itd. I co z tego.. jak po kilku tyg wszystko wrociöo do normy.. a to co teraz robi to szyt wszystkiego.. -
Asha wrote:Myslisz ze sie podbuduje? Hahaha
Oj tak kurwa twoja odrazu, ze masz troche testosteronu? Toz nie az tyle zeby ci jadra wyroslya moze szkoda bo bys sobie sama to dziecko mogla zrobic
musze izie powiedziec zeby se testosteronik zbadala
-
Rudzia wrote:Wszystko jest mozliwe.. nie bede Go bronic bo faktycznie nie wiem co On tam robi.. przez 2 lata byl tu ze mna jezdzil tylko do dziecka .. wiecie.. ufam mu? Kocham Go tak.. Cos mu sie teraz pojebalo w glowie.. wczesniej byl cudowny..
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Kassandra On mi mowi ze mnie kocha tylko ja itd. Jak sie dopytuje cos czy co to mi mowi ze mam cos z glowa.. i ze gdyby cos bylo nie tak to by mi od razu powiedzial.. wierze mu..
A dziecko ma 5 latWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:49
gigsa lubi tę wiadomość