Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Ja juz sama nie wiem jak to jest ;/ no powiedzial mi ze koniec itd . Ale z Nim to nigdy nic nie wiadomo.. nie wiem.. jak tu örzyjedzie to bede wiedziec na czym stoje.
-
amelia04072006 wrote:wywal go ze znajomych nie bedziesz wiedziała co robi. w telefonie włącz opcje nie laczenia go z toba wiec nie będziesz wiedziała czy dzwoni i nie będzie cie kusiło zeby odebrac. i najtrudniejsze- trzymaj sie tego co postanowisz
Popieram ale nie wiem czy jest gotowa na to jezeli nie odebranie tel jest takie trudneRudzia, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Popieram ale nie wiem czy jest gotowa na to jezeli nie odebranie tel jest takie trudne
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:On w SE generalnie mieszka i pracuje ale teraz mial problemy rodzinne i na wakacje pojechal do PL..
Rudzia, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak tam Rudzia gardlo itp ? Lepiej czy nic ?
Nic.. dzis juz glowa mniej bolala ale za ro kaszel dostalam i ledwo gadam.. zimno mi caly czas.. caly dzien leze w lozku.. a teraz jwstem juz mega glodna ale nie chce mi sie nic robic i nawet nie mam na nic ochpty -
Rudzia wrote:Nic.. dzis juz glowa mniej bolala ale za ro kaszel dostalam i ledwo gadam.. zimno mi caly czas.. caly dzien leze w lozku.. a teraz jwstem juz mega glodna ale nie chce mi sie nic robic i nawet nie mam na nic ochpty
a bierzesz cos? Leczysz sie jakos? -
Rudzia wrote:Nic.. dzis juz glowa mniej bolala ale za ro kaszel dostalam i ledwo gadam.. zimno mi caly czas.. caly dzien leze w lozku.. a teraz jwstem juz mega glodna ale nie chce mi sie nic robic i nawet nie mam na nic ochpty
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Nie Asha.. mialam jechac dzis do apteki ale zle sie czulam i nie pojechalam .. chyba jutro pojade..bo i tak na poczte musze wyslac list z moim zwolnieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:18