Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Kassandra.. i dlatego zrobil mi dziecko?
-
kassandra wrote:Moze tak jak pisałaś ... nie wierzył ze tak szybko zaskoczy a moze mu kiedys jakis lekarz powiedział ze bezpłodny jest albo co .. Nie wiem jakoś mi to dziwnie wyglada .... a zrób numer i zadzwoń kiedys do niego o 2 w nocy jego czasu i zobacz jaka bedzie reakcja ... jak mieszka sam topowinien gadac normalnie jak z kimś to albo nie odbierze albo bedzie zły ..
Ja bym wogole sobie dala spokoj ze sprawdzaniem go, dzwonieniem i gadaniem z nim, po cholere....a jak odbierze jakas laska? To ja jasny szlak trafi i nie bedzie mogla spac przez tydzien , bez sensu -
Asha wrote:Ja bym wogole sobie dala spokoj ze sprawdzaniem go, dzwonieniem i gadaniem z nim, po cholere....a jak odbierze jakas laska? To ja jasny szlak trafi i nie bedzie mogla spac przez tydzien , bez sensu
al bedzie wiedziała na czym stoi a nie sie łudziła , później bedzie jeszcze bardziej bolało. A jak by odebrała laska to bym ja kulturalnie poinformowała ze chce rozmawiac z ojcem mojego dziecka i zapytała czemu to ona tel odbiera
-
kassandra wrote:al bedzie wiedziała na czym stoi a nie sie łudziła , później bedzie jeszcze bardziej bolało. A jak by odebrała laska to bym ja kulturalnie poinformowała ze chce rozmawiac z ojcem mojego dziecka i zapytała czemu to ona tel odbiera
Ale w jej stanie? Bez sensu -
Asha wrote:I tak nie bedzie wiedziala bo on jej moze kity wciskac jakie chce, bo ona jak powiedziala ufa mu, nie no, bez sensu sprawdzac kolesia z ktorym sie nawet nie jest, no jak to wyglada
-
kassandra wrote:Asha powiedz czy jest sens teraz w srodku cyklu zaczać tempkę mierzyc ? czy lepiej poczekać na @(oby nie przyszła !!! )?
Ja bym zaczela chociazby po to zyby widziec spadek ewentualnej temp przed @ albo tez bedzie widac ze rosnie, jeszcze jest 4 dni, bedzie widac ze idzie w dol, stoi albo w gore idzie, ja bym mierzyla mimo wszystkogigsa lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:a mogę zaczac wieczorem ? czy koniecznie z rana ?
Rano...zawsze o tej samej porze, w pochwie proponuje bo jest bardziej wiarygodna, przynajmniej po 3 godzinach snu, jezeli sie zdazy ze zmierzysz wczesniej to nic tez zapisz tylko anuluj -
Rudzia wrote:Masz racje Asha! Nie odbiore jutro! Haa i na fb nie wejde ani razu ! Niech sie martwi
Asha, dotik lubią tę wiadomość