Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:mam pco. mam niski estradiol, wysoki testosteron i lh
oj tam nie gadj nie poddawaj sie , rób a nóz wyjdzie ... moi znajomi sie dwa lata o dziecko starali i ona sie okazało cos tam miała powalone z tymi hormonami lekarz powiedział ze tylko invitro i już na zabieg szli a tu sie okazało zabiegu nie bedzie - czemu ? BO PANI JEST W CIAŻY !!!Asha lubi tę wiadomość
-
Hej kochane! Tęsknię za Wami ale tu jest cudownie:-) Morze, las i bezludzie:-) ale zasięg mają!
Poczytałam Was trochę i tak apropos wczoraj tak mnie naszło.
Jak roniłam Małą i ją zobaczyłam to się mnie w szpitalu zapytali czy ją pochowamy czy idzie na odpad!!!! Rozumiecie? Nie chciałam przechodzić przez temat pochówku bo nie chciałam tych ran ale kurwa odpad!!!!!????
Przeszliśmy przez nadanie imienia, rejestrację w Urzędzie i myślałam że siegnęłam dna i powiedziałam mojemu że wolałabym starać się 6 lat jak moja kumpela z pracy niż przeżyć to co przeżyłam....dopóki tu nie weszłąm i nie poznałam Ciebie Asha
Chciałam tylko powiedzieć że większość z nas tutaj ma swoje dno tylko pewnie na innej głębokości:-( Więc jeśli kiedyś którąś urażę to wierzcie że nie będzie to celowe i drzyjcie się ile wejdzie żebym więcej już nie raniła
I jeszcze do Ciebie Rudzia...przepraszam kochana bo to zaboli ale to dla Twojego dobra słoneczko. Moim zdaniem ten Twój facet wcale Cię nie kocha. Sklejam w całość to co piszesz i tak po prostu mi to pasuje. Myślę, że jemu jest tam w Szwecji z Tobą po prostu wygodnie. Załatwiłaś mu to mieszkanie, dbasz o niego itd. Zobacz kochana, że sama sobie zaprzeczasz...piszesz że był wcześniej cudowny a za chwilę piszesz że już się raz rozstaliście (gdyby był taki cudowny nie byłoby rozstania tak?)tylko jak się facet jakiś pojawił na horyzoncie to on nagle wrócił i zapewnił że będzie jak chcesz. Dlatego na dziecko się zdecdował z nadzieją że tak szybko się nie uda. To jest drań, kretyn, który ostro zabawił się Twoimi uczuciami. Ja Ci kochanie życzę jak najlepiej ale jeśli on ma w dupie zdjęcie swojego dziecka to jego już nic nie zmiękczy i czuję że jedyne co on Ci może dać to masę kolejnych ran na sercu:-( Przepraszam ale musiałam
Asha, amelia04072006, gigsa, kassandra, Iza75 lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:oj tam nie gadj nie poddawaj sie , rób a nóz wyjdzie ... moi znajomi sie dwa lata o dziecko starali i ona sie okazało cos tam miała powalone z tymi hormonami lekarz powiedział ze tylko invitro i już na zabieg szli a tu sie okazało zabiegu nie bedzie - czemu ? BO PANI JEST W CIAŻY !!!
-
amelia04072006 wrote:tak, tylko te taborety w labku kurwa norm nie podaja i trza se szukac . zmienie labo. poszukalam , spisalam i mam tylko jeden wynik jest dobry reszta do bani
Ale to jest krok do przodu i odpowiedz na to dlaczego owu nie bylo, dlaczego cykl byl taki dlugi, przeciez kurwa te wszystkie problemy w jeden miesiac sie niewysraly a poprzednim miesiacu sie udalo wiec nie moze byc az tak zle!!!!! Wiec teraz tylko trzeba to wyrownac i jazda i kropek z mety jest i tyle -
Asha wrote:Siema slonce....byczys dupcie
kassandra lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale to jest krok do przodu i odpowiedz na to dlaczego owu nie bylo, dlaczego cykl byl taki dlugi, przeciez kurwa te wszystkie problemy w jeden miesiac sie niewysraly a poprzednim miesiacu sie udalo wiec nie moze byc az tak zle!!!!! Wiec teraz tylko trzeba to wyrownac i jazda i kropek z mety jest i tyle
-
amelia04072006 wrote:ale ja wlasnie zaluje, ze zaczelam myslec o robieniu dzieci, zaluje ze zaczelam sie badac bo wiem, ze przy mojej niecierpliwosci nadzieja umarla. moze wlasnie poprzedni cykl byl tym, ktory zapoczątkował wszystkie problemy a teraz będzie tylko gorzej? na leczenie potrzeba czasu a ja go nie mam
przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:37
amelia04072006 lubi tę wiadomość