Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia nie smutamy!
Asha ma rację, zaszłaś w ciążę więc mimo pco jest szansa, a hormony endo naprawi i będziesz miała wymarzonego Kropeczka dla Siebie i córciamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hmmmmmmmmmm....cholera rozmarzylam sie....las mi tu by sie przydal obok tego oveanu i by bylo git i tej ciszy troche tez
-
Asha wrote:No ale lasu nie ma i grzybka by poszedl znalazl a tak co , nie ma
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tez leze dobranoc Rudzia
amelia04072006, kassandra lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Amelia nie smutamy!
Asha ma rację, zaszłaś w ciążę więc mimo pco jest szansa, a hormony endo naprawi i będziesz miała wymarzonego Kropeczka dla Siebie i córci -
Ide spac tez kochane, starego na sofe wywalilam ,mam cale wyro dla siebie moze wkoncu noc przespie normalnie ale pewnie znowu o 4 wstane szlag by to...jutro w robocie prawie caly dzien
Iza przepraszam, ze niedoczekalam az przyjdziesz doczytam jutro o tej cholernej 4
Amelia dobranoc, bo zniknelas
Dobranoc kochane moje, dziekuje ze bylyscie dzisiaj ze mna, calujeamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:raczej nie bede probowac dalej.przez cale swoje zycie dostalam takie baty ze nie dam rady miesiac w miesiac miec nadzieje. nie mam juz na to sil i nie psychicznie ale fizycznie. mnie strach boli, boje sie bania i wiem juz na ile moge sobie pozwolic.
-
Asha wrote:Ide spac tez kochane, starego na sofe wywalilam ,mam cale wyro dla siebie moze wkoncu noc przespie normalnie ale pewnie znowu o 4 wstane szlag by to...jutro w robocie prawie caly dzien
Iza przepraszam, ze niedoczekalam az przyjdziesz doczytam jutro o tej cholernej 4
Amelia dobranoc, bo zniknelas
Dobranoc kochane moje, dziekuje ze bylyscie dzisiaj ze mna, caluje
Też zmykam...ściskam Was mocno i pewnie w czwartek dopiero zajrzę...Buźka