Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha a to ze smak mam inny to teraz to tez sobie wkrecam ? kolezanka mi powiedziala ze mam chora glowe heh jak bylysmy n lunchu.. zjadlam brokula w jakis sosie i wyplulam bo krzywilo mnie takie slone bylo a Ona sprobowala i dla Niej bylo normalne czasami faktycznie psychika nam swiruje ale czasami faktycznie sie tak dzieje.. ja kiedys tez sobie wkrecalam rozne rzeczy
-
Rudzia wrote:Asha a to ze smak mam inny to teraz to tez sobie wkrecam ? kolezanka mi powiedziala ze mam chora glowe heh jak bylysmy n lunchu.. zjadlam brokula w jakis sosie i wyplulam bo krzywilo mnie takie slone bylo a Ona sprobowala i dla Niej bylo normalne czasami faktycznie psychika nam swiruje ale czasami faktycznie sie tak dzieje.. ja kiedys tez sobie wkrecalam rozne rzeczy
Teraz kochana to ty jestes w ciazy to co innego jest przeciez ja mowie o tym co sie dzieje z nami zaraz po owu -
Asha wrote:A jak bedziesz wiedziec czy owu jest? Bo temp ci jest nie wyznaczy przed
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Teraz kochana to ty jestes w ciazy to co innego jest przeciez ja mowie o tym co sie dzieje z nami zaraz po owu
Ja rozumiem Cie, tylko ja powiedzialam ze u mnie zaczelo sie juz to wlasnie kilka dni po owulacji.. -
Rudzia wrote:Myslalam ze jak mu wysle zdj to jakos sie ucieszy zmieni nastawienie ale nie.. ja tu zdycham chora a On nawet nie ma o tym pojecia.. nie interesuje Go to
Rudzia nie chce cie urazic tym co powiem ale on sie toba nie musi interesowac, wazne zeby sie kropkiem interesowal, wiem ze to kurewsko trudne ale jezeli nie chce z toba byc to nie pchaj sie bo sie ponizasz tytko a on ma z tego coraz wieksza przyjemnosc bo kobieta za nim lata, on na ciebie moze miec wyjebane ale nie na dziecko!!!!!!!!!!!!!! I to ze ty zdychasz to bedzie mial w dupie bo on z toba nie chce byc, im szybciej to ogarniesz tym lepiej dla ciebie Rudzia, ja wiem ze ty mialas marzenia o rodzinie itd ale to jest kolek ktoryr na ciebie i na to dziecko nie zasluguje
Juz wiecej sie nie wypowiem, ale to jest to co ja mysle, bo sie martwie a nie bo chce zle dla ciebie, scieskam -
amelia04072006 wrote:zostane przy wykresie zebym mogla pokazac endo. bede badac szyjke i sluz tak jak bylo i bede wiedziec co i jak. wykres pokaze profesorkowi. tyle zrobie ale zadnego leczenia nie podejme
No to tulam calyczas i wspieram czekamy na sluz i szyjeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze to byl wynik wzrostu progesteronu , ale nie ciazy, bo w ciazy jeszcze nie bylas...nie wiem
no tylko nie pamietam czy to na pewno 2 dni po bylo.. 2 dni po to juz mnie brzuch bolal ale nie pamietam z tym smakiem dokladnie kiedy.. ale jakos szybko to nastopilo
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:no tylko nie pamietam czy to na pewno 2 dni po bylo.. 2 dni po to juz mnie brzuch bolal ale nie pamietam z tym smakiem dokladnie kiedy.. ale jakos szybko to nastopilo
Brzuch to tak jak mowie mnie tez zaczyna bolec zaraz po owu, dzisiaj mnie juz tak nie boligigsa lubi tę wiadomość