Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Witam sie znowu
Witaj Amelia, co u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:31
-
amelia04072006 wrote:helolu a nic jestem po bdaniach, czesc bedzie dzisiaj. zastanawiam sie czemu prawie nie mam krwawienia . boje sie ze to zapowiedz problemow
A jakie badania robilas?
Skapa @ to moze wynik tego cyklu bezowulacyjnego, bo tak naprawde jak nie bylo owu to wtedy to nie jest prawdziwa @ ...tak czytalam
Moze wszystko jest dobrze tylko przez tamten cykl tak sie poprzestawialo troszke -
Asha wrote:A jakie badania robilas?
Skapa @ to moze wynik tego cyklu bezowulacyjnego, bo tak naprawde jak nie bylo owu to wtedy to nie jest prawdziwa @ ...tak czytalam
Moze wszystko jest dobrze tylko przez tamten cykl tak sie poprzestawialo troszke -
amelia04072006 wrote:hormony: testosteron, SHGB,17-OH progesteron, FSH,LH, estradiol. no tez tak podejrzewam, ze bez owu to nawet endomatrium nie bylo duze, wiec nie ma co sie łuszczyc. ale znowu slyszalam ze skapa @ to problem z progesteronem. nie wiem. cholera mnie na to bierze, caly cykl cos sie podejrzewa i nic innego nie robi tylko sie martwi
No wiem, ze teraz sie bedziesz martwic, ale przeciez to byla wywolana @ to tak jakby na przymus byla to moze dlatego wlasnie skapa no nie wiem , z jednej strony ma to jakis sens, a nie masz np kontaktu do gina rzeby zadzwonic zapytac czy to norma itd -
Iza75 wrote:Hej kochane, stoimy z małżem w korku, wracamy z zakupów. Trochę dla domu, trochę dla malego i dla siebie okulary...jestem lżejsza o ponad 1000 ale chuj, musialam sobie jakoś humor poprawic bo kochana @ sie pojawila i rozkręca sie powoli
No to chujnia tulamIza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej kochane, stoimy z małżem w korku, wracamy z zakupów. Trochę dla domu, trochę dla malego i dla siebie okulary...jestem lżejsza o ponad 1000 ale chuj, musialam sobie jakoś humor poprawic bo kochana @ sie pojawila i rozkręca sie powoli
Z drugiej strony okulary za 1000 hmmmmmm moze warto miesiac @ sie przemeczyc, musze przemyslecIza75, dotik lubią tę wiadomość
-
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No wiem, ze teraz sie bedziesz martwic, ale przeciez to byla wywolana @ to tak jakby na przymus byla to moze dlatego wlasnie skapa no nie wiem , z jednej strony ma to jakis sens, a nie masz np kontaktu do gina rzeby zadzwonic zapytac czy to norma itd
-
moje 8 letnie dziecko ciagle wlazi mi na kolana, tzryma za reke i chce ze mna spac. chcialabym jej dac rodzenstwo, ale trudno. wczoraj sie zastanawialam nawet co ja robie. po co mi problemy od nowa. mam odrosniete dziecko, prawie swobode i wiecej czasu dla siebie a ja bez musu chce włazić z powrotem w pieluchy. opóźniony pms mi sie zalaczyl . olejcie mnie
-
amelia04072006 wrote:moje 8 letnie dziecko ciagle wlazi mi na kolana, tzryma za reke i chce ze mna spac. chcialabym jej dac rodzenstwo, ale trudno. wczoraj sie zastanawialam nawet co ja robie. po co mi problemy od nowa. mam odrosniete dziecko, prawie swobode i wiecej czasu dla siebie a ja bez musu chce włazić z powrotem w pieluchy. opóźniony pms mi sie zalaczyl . olejcie mnie