Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:kurwa my normalnie rzadko ostatnio ze soba gadamy...ja wciąż z małym, on w przelocie..bzykano w ovu...i tak leci...chujnia nie
Nooooooo.....to moze cos dla was obojga do piczy, a nie zeby znowu on sobie a ty sobieIza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Iza:
koszula, krawat, spinki do koszuli (jeśli używa) pasek skórzany, może zegarek, perfumy lub coś w stronę wędkarstwa jeśli lubi. Mój wujek uwielbia wędkować i cieszy się bardzo z każdego prezentu z tym związanego -
Iza75 wrote:i tu jest pies pogrzebany jak mawiała moja historyca z technikum
Wiadomo, że skoro mieszkają same to trzeba im pomagać, bo do tego są coraz starsze, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku -
Iza75 wrote:koszula,krawat odpadaja bo on tylko od świeta..zegarek ma nowy, perfumy tez..a na wędkarstwie to ja sie nie znam nawet nie wiem co on ma...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:koszula,krawat odpadaja bo on tylko od świeta
Iza75 lubi tę wiadomość
-
kiedyś widziałam takie stringi z trąbą słonia, ale ja bym chyba padła ze smiechu żeby mój takie włożył
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:taaa tylko ja nie jestem zajebista juz
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:kiedyś widziałam takie stringi z trąbą słonia, ale ja bym chyba padła ze smiechu żeby mój takie włożył
No i oto chodzi zeby sie troche wyluzowac w sypialni, bo to mozna cholery dostac, tylko ciagly stres z tym staraniem, a czlowiek zapomina po co razem jest i co go laczy z druga osoby....trzeba sie posmiac z durna porzucac poduszkami, pozartowac o pierdolach a potem do wyragigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No i oto chodzi zeby sie troche wyluzowac w sypialni, bo to mozna cholery dostac, tylko ciagly stres z tym staraniem, a czlowiek zapomina po co razem jest i co go laczy z druga osoby....trzeba sie posmiac z durna porzucac poduszkami, pozartowac o pierdolach a potem do wyra
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wlasnie, ja nie moge takiej bielizny kupic bo cyckow nie mam
Asha lubi tę wiadomość