Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:moja tak samo ale ja na jej temat lubie sie wypowiadac ..a wczoraj o malusienki włos bym taka gafe strzelila, ze szok...wlasnie małżowi gadałam na nia, ze glutowi pozwala sie bawic takimi małymi koralikami i udaje, ze nie słyszy jak jej mowie zeby tego nie robila...a tu za pare sekund zonk wchodzi tesciowa...jak do siebie jak zawsze
-
gigsa wrote:Mnie by wkurzały takie czeste wizyty bez zapowiedzi. Ja to mam teraz spokój, bo jest na nas obrażona od jakiegoś czasu. Jej problem tkwi w tym, że chce żeby wszyscy robili to co ona chce, łącznie z nami. Ale ja na to nie pozwalam, więc jestem zła synowa. Do tego syn słucha mnie, a nie jej i to też ją boli.
o jej wizytach bez zapowiedzi juz kiedys pisałam, mam mega wkurwa na to ale nawet małż nie jest w stanie jej oduczyc tego. A co do reszty to w sumie nie jest tak źle, raczej zdania az taknie narzuca, raczej docina...mi oczywiscie...co staram sie zlewac...póki co -
Iza75 wrote:kochane moze jakis mi zapodacie pomysl na prezenta rocznicowego dla tego mojego?
-
Iza75 wrote:moja tak samo ale ja na jej temat lubie sie wypowiadac ..a wczoraj o malusienki włos bym taka gafe strzelila, ze szok...wlasnie małżowi gadałam na nia, ze glutowi pozwala sie bawic takimi małymi koralikami i udaje, ze nie słyszy jak jej mowie zeby tego nie robila...a tu za pare sekund zonk wchodzi tesciowa...jak do siebie jak zawsze
Hahahaha....no i szkoda ze nie slyszala moze by dotarlo, bo w takich momentach to by slyszala co mowiszIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:za jego zachowanie to jakies 5 zeta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 21:31