Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:hahahhah sie zrobi jak nie jak tak
Hahahaha....a najbardziej zajebiste jest to ze on siedzi obok ...juz po jednej zjebce i mysli...kurwa ale zajebiscie, teraz to juz luz, moge nic nie robic tylko ogladam tv....a tu juz nastepna zjeba sie planuje hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:42
MalaCzarna, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:
i jeszcze pewnie sobie myśli, że za darmo oberwał, bo przecież nic złego nie zrobił, a ta się czepia bez powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:45
Asha, MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Oni często mają problemy z pamięcią niestety, chociaż na mojego na razie nie mogę narzekać. Zawsze o wszystkim pamięta, sprząta, chodzi po zakupy, załatwia różniste sprawy, ogólnie dużo mi pomaga i wspiera we wszystkim. Ostatnio nawet umył sam wszystkie okna Jedynie co to rzadko gotuje, ale nie można mieć wszystkiego
ooo kochana tomasz zajebisty egzemplarz, ze tak sie wyrażę z tego co piszesz to mój tylko czasem cos ugotuje, robi zakupy bo jest mobilny a ja z wózkiem to sie moge zesrac co najwyżej (jesli chodzi o wieksze zakupy)...co do mycia okien to gdybym swojego porosiła o to to by powiedział, ze nie umie i koneic tematuAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:ooo kochana tomasz zajebisty egzemplarz, ze tak sie wyrażę z tego co piszesz to mój tylko czasem cos ugotuje, robi zakupy bo jest mobilny a ja z wózkiem to sie moge zesrac co najwyżej (jesli chodzi o wieksze zakupy)...co do mycia okien to gdybym swojego porosiła o to to by powiedział, ze nie umie i koneic tematu
Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopataIza75 lubi tę wiadomość
-
a żebys wiedziałą, ze on tak mysli...nawet poleciał mi piwko kupic tak sam z siebie i myśli, ze jest zajebisty hahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a żebys wiedziałą, ze on tak mysli...nawet poleciał mi piwko kupic tak sam z siebie i myśli, ze jest zajebisty hahaha
Zajebiscie niedoinformowany jest hahaha ale niech ci w dupe wchodzi hahaha przez pare dni, ale jak skonczy to znaczy ze juz czas na nowy zjeb hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Mała jak brałaś luteinę to sprawdzałaś śluz?
Ja na szczęście już po owu i to nie ma już większego znaczenie teraz, ale wpisuję na pałę, bo śluz jest raczej wodnisty, a nie kremowy, ale nie potrafię rozpoznać dokładnie przez tą luteinę, bo ona się tam rozpuszcza i ciężko stwierdzić dokładnie co i jak. Jak było u Ciebie jak ją brałaś? -
Asha wrote:Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopata
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopata
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mała jak brałaś luteinę to sprawdzałaś śluz?
Ja na szczęście już po owu i to nie ma już większego znaczenie teraz, ale wpisuję na pałę, bo śluz jest raczej wodnisty, a nie kremowy, ale nie potrafię rozpoznać dokładnie przez tą luteinę, bo ona się tam rozpuszcza i ciężko stwierdzić dokładnie co i jak. Jak było u Ciebie jak ją brałaś?