Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:hahahhah sie zrobi jak nie jak tak
Hahahaha....a najbardziej zajebiste jest to ze on siedzi obok ...juz po jednej zjebce i mysli...kurwa ale zajebiscie, teraz to juz luz, moge nic nie robic tylko ogladam tv....a tu juz nastepna zjeba sie planuje hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:42
MalaCzarna, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:
i jeszcze pewnie sobie myśli, że za darmo oberwał, bo przecież nic złego nie zrobił, a ta się czepia bez powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:45
Asha, MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Oni często mają problemy z pamięcią niestety, chociaż na mojego na razie nie mogę narzekać. Zawsze o wszystkim pamięta, sprząta, chodzi po zakupy, załatwia różniste sprawy, ogólnie dużo mi pomaga i wspiera we wszystkim. Ostatnio nawet umył sam wszystkie okna
Jedynie co to rzadko gotuje, ale nie można mieć wszystkiego
ooo kochana tomasz zajebisty egzemplarz, ze tak sie wyrażęz tego co piszesz to mój tylko czasem cos ugotuje, robi zakupy bo jest mobilny a ja z wózkiem to sie moge zesrac co najwyżej (jesli chodzi o wieksze zakupy)...co do mycia okien to gdybym swojego porosiła o to to by powiedział, ze nie umie i koneic tematu
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:ooo kochana tomasz zajebisty egzemplarz, ze tak sie wyrażę
z tego co piszesz to mój tylko czasem cos ugotuje, robi zakupy bo jest mobilny a ja z wózkiem to sie moge zesrac co najwyżej (jesli chodzi o wieksze zakupy)...co do mycia okien to gdybym swojego porosiła o to to by powiedział, ze nie umie i koneic tematu
Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopataIza75 lubi tę wiadomość
-
a żebys wiedziałą, ze on tak mysli...nawet poleciał mi piwko kupic tak sam z siebie i myśli, ze jest zajebisty hahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a żebys wiedziałą, ze on tak mysli...nawet poleciał mi piwko kupic tak sam z siebie i myśli, ze jest zajebisty hahaha
Zajebiscie niedoinformowany jest hahaha ale niech ci w dupe wchodzi hahaha przez pare dni, ale jak skonczy to znaczy ze juz czas na nowy zjeb hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Mała jak brałaś luteinę to sprawdzałaś śluz?
Ja na szczęście już po owu i to nie ma już większego znaczenie teraz, ale wpisuję na pałę, bo śluz jest raczej wodnisty, a nie kremowy, ale nie potrafię rozpoznać dokładnie przez tą luteinę, bo ona się tam rozpuszcza i ciężko stwierdzić dokładnie co i jak. Jak było u Ciebie jak ją brałaś? -
Asha wrote:Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopata
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nooooooooo....to " nie umiem" u facetow to jest genialne poprostu, nie wazne ze w zyciu nie robil, on nie umie i juz sprawe zalatwil, a ze nie umie to probowac tez nie bedzie.....zajebac i tyle...lopata
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mała jak brałaś luteinę to sprawdzałaś śluz?
Ja na szczęście już po owu i to nie ma już większego znaczenie teraz, ale wpisuję na pałę, bo śluz jest raczej wodnisty, a nie kremowy, ale nie potrafię rozpoznać dokładnie przez tą luteinę, bo ona się tam rozpuszcza i ciężko stwierdzić dokładnie co i jak. Jak było u Ciebie jak ją brałaś?