Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, witam sie juz z pracy z Wami. Malpiszon pierwsza klasa Aaha widze ze ostatnie sni mqmy tak samo
Z tempwraturka byla stala o jeden spadla wrocila na miejsce i dzisiaj o jeden skok do gory to skoro my tak syjamskomto i na mnie pewbie malpka czeka za rogiem u mnie deszcz pochmurno i zimno najlepsza ppgoda do leniuchowania w wyrku a tu trzeba sie meczyc w pracy. Niedobrze mi ale to tak zawsze rano od jakichs dwoch trzech tygodni. Musz sniadanko zapodac. Bede doskakiwac tu do was. Aaa i asha super zdjecia naprawde zazdroszcze takiego widoku. -
nick nieaktualnyWitam Kochane Moje!!! :*
w sumie to i się żegnam bo do kościoła mykam bo dzisiaj msza za 2 rocznicę śmierci mojej Mamci! :*
Kocham Was Dziewczęta!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 10:21
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Witam się ze wszystkimi
Ale dałam po spaniu dziś Odespałam chyba cały tydzień
Mała bardzo Ci dziękuję za wczorajsze informacje :* już sobie zapisałam wszystko na kartce, bo na forum to zaginie i potem nie odnajdę. Tempką się nie martw, zobacz co moja wyprawia (ciągle jest nisko). Najważniejsze, że mamy owu potwierdzone przez gina:)
Pompon, a Ty bidulko znów w pracy?MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Jestem. Witam się ze wszystkimi
Ale dałam po spaniu dziś Odespałam chyba cały tydzień
Mała bardzo Ci dziękuję za wczorajsze informacje :* już sobie zapisałam wszystko na kartce, bo na forum to zaginie i potem nie odnajdę. Tempką się nie martw, zobacz co moja wyprawia (ciągle jest nisko). Najważniejsze, że mamy owu potwierdzone przez gina:)
Pompon, a Ty bidulko znów w pracy?
Hey slonce, jak tam sie czujemy dzisiaj?
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey slonce, jak tam sie czujemy dzisiaj?
Zauważyłam, że w pierwszej fazie moja najwyższa tempka zawsze to 36,40 - 36,41, a w drugiej 36,77, a w tym cyklu jakieś cyrki.
A co u Ciebie? Jak się trzymasz? -
gigsa wrote:Jeszcze zaspana:) Brzuch juz tylko lekko pobolewa i jajniki czasem. Za to cycki trochę dają o sobie znać od wczoraj, ale z taką tempką to ja mogę sobie pomarzyć o zielonej kropce
Zauważyłam, że w pierwszej fazie moja najwyższa tempka zawsze to 36,40 - 36,41, a w drugiej 36,77, a w tym cyklu jakieś cyrki.
A co u Ciebie? Jak się trzymasz?
Z tego co wiem to temp tu nie wiele ma do kropka , no ale poczekajmy
U mnie nic ale dziekuje -
MalaCzarna wrote:Ja już nie wiem o co mi chodzi...
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:
U mnie nic ale dziekuje