Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak się przesunęła? Doktorek mówił "Mamy dziś piękną owulację z prawego jajnika". Przyznam że moje mierzenie temperatur takie do dupy trochę, bo mój wraca w nocy z pracy ostatnio i się budzę, czasem nie ma tych 3 godzin snu, w ogóle mierzę po 8, no i ostatnio spać nie mogłam to o 5 zmierzyłam. Więc średnio wiarygodne...
-
MalaCzarna wrote:Hej. Według temperatur i OF owu nie było. A przecież była nie? Doktorek widział, był śluz bóle, otwarta miękka szyjka... A co u was dziewczyny? Asha tulam i wspieram!!! Jesteśmy z Tobą.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Jak się przesunęła? Doktorek mówił "Mamy dziś piękną owulację z prawego jajnika". Przyznam że moje mierzenie temperatur takie do dupy trochę, bo mój wraca w nocy z pracy ostatnio i się budzę, czasem nie ma tych 3 godzin snu, w ogóle mierzę po 8, no i ostatnio spać nie mogłam to o 5 zmierzyłam. Więc średnio wiarygodne...
To o 5 jaka mialas? To jest ta ktora wpisalas? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Jestem w pokoju dziecka . nie spie z nim i chalasuje debil bo ja nie siedze z nim tylko prxy tablecie. Wiec jak juz wyjde z pokoju i zamkne drzwi to go przywroce do pozadku
No musi wiedziec chlopak gdzie jego miejce w stadzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 09:02
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny