Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze obiecalam ale jutro czwarty dzien @ i nie chce zostawiac do ostatniej chwili bo moze cos sie wydarzyc w szlag trafi moje czekanie. Jak bedzie padac to wroce szybciej a z mala pojade w inny dzien. Tak czy tak musze. Szkola za tydzien wiec musze troche ja rozruszac
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Wiem ze obiecalam ale jutro czwarty dzien @ i nie chce zostawiac do ostatniej chwili bo moze cos sie wydarzyc w szlag trafi moje czekanie. Jak bedzie padac to wroce szybciej a z mala pojade w inny dzien. Tak czy tak musze. Szkola za tydzien wiec musze troche ja rozruszac
No przeciez wiem daj spokoj...badania teraz sa najwazniejsze bo znowu cos sie moze pochrzanic, ja dam rade, spokojnie najwyzej wieczorem wpadniesz -
Asha wrote:No przeciez wiem daj spokoj...badania teraz sa najwazniejsze bo znowu cos sie moze pochrzanic, ja dam rade, spokojnie najwyzej wieczorem wpadniesz
-
amelia04072006 wrote:No wieczorem to juz bede na bank tak pewno do 17 sie wyrobie. Twoj maly jutro czy we wtorek leci ? Z dziadkiem sie domyslam ?
Jutro...rano jedziemy 8:30... Powinnismy wrocic ok waszej 4 ...z dziadkiem , takWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 08:09
-
amelia04072006 wrote:No nie fajne jilka dni ci sie zapowiada i nalozy sie to z czekaniem ............. . kepski okres
Z jednaj strony mam nadzieje, ze czekanie zajmie mi glowe i o jego wyjezdzie nie bede myslec bo krew mnie zaleje ale to co jutro bedzie sie dzialo to sie nie da przeskoczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 08:15
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Z jednaj strony mam nadzieje, ze czekanie zajmie mi glowe i o jego wyjezdzie nie bede myslec bo krew mnie zaleje ale to co jutro bedzie sie dzialo to sie nie da przeskoczyc
-
amelia04072006 wrote:Jutro nie bedziesz miec humoru, na pewno ale z kazdym dniem bedzie gorzej. Bede cie wkrecac w ciaze
Armatke razaz wyjme...gdziec tu bylaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 08:18
amelia04072006 lubi tę wiadomość