Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:czesc
jezu ile naprodukowałyście...nie mam kiedy nadrobic zaległości.
Asha - jak twój facet? bo moj w poniedziałek wstał z przeziebionym pęcherzem i bołem krzyza, weic nie srduszkowaliśmy.....tymczaem moje testu owu coraz wyraxeniejsze i dzis musze go zaciagnac do łózka...
postaram sie wkleic fotkę testów.dzis 12dc, śluz melczny, wodnisty, dosc sporo.
Czesc zabunia
Moj facet? Hmmm....musi podolac nie ma wyjscia haha..bzyczelismy pare dni temu i dal rade to da rade i tyle nie ma gadania i wymowek, a tak na powaznie...to boli go ta reka troche jutro idzie do " specjalisy" prawdopodobnie tylko po to, zeby mu powiedzial ze ma robic to co do tej pory czyli brac prochy przeciwbolowe i tyle hahha -
zabka11 wrote:http://naforum.zapodaj.net/887ba490c310.jpg.html
Oto moje testy.ten na górze wczorajszy.
trzeba dzisiaj działać codziennie , prawda?
No ...co raz ciemniejsze ale jeszcze nie pozytywne, jeszcze dzien dwa i bedzie
Ale dzialac musowoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:50
-
mik82 wrote:Ale powiem Ci że np AMH mi wyszło 7,6 przy maxymalnej liczbie 8 więc tych jajeczek jescze u mnie sporo jest:-)
Nie, no napewno one sa, u mnie tez, u mnie w rodzinie jest tendencja zachodzenia w 39 roku zycia
Ja tylko mowie, ze zauwazylam juz ze jednak zmiany nadchodza ale szanse nadal mamy, jak duze...cholera wie, ale mamy -
gigsa, Asha - dzieki za interpretaje moich testów.
ale patrzac na moj wykres, to pasowałoby od dzis serduszkowac, zeby względnie plemniki bytowały w moim organiźmie- gdzies czytałam ze dobrze jest jesli sie serduszkuje conajmniej co drugi dzien, aby plemniki ciagle byly w organizmie kobiety
musze chyba cos sexi ubrac wieczorem i codziennie w innej stylizacji sie mezowi pokazywac ehhehehe
ale amm lenia, nie chce mi sie pracowac buuuu:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:53
gigsa lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:gigsa, Asha - dzieki za interpretaje moich testów.
ale patrzac na moj wykres, to pasowałoby od dzis serduszkowac
musze chyba cos sexi ubrac wieczorem i codziennie w innej stylizacji sie mezowi pokazywac ehhehehe
ale amm lenia, nie chce mi sie pracowac buuuu:-(
Anbsolutnie ze serduszkowac !!!!! Bo testy lada moment beda pozytywne, ale juz masz dni plodne
Pracowac w taki upal to sie nie dziwie, ze ci sie nie chce -
Asha wrote:Nie, no napewno one sa, u mnie tez, u mnie w rodzinie jest tendencja zachodzenia w 39 roku zycia
Ja tylko mowie, ze zauwazylam juz ze jednak zmiany nadchodza ale szanse nadal mamy, jak duze...cholera wie, ale mamy -
zabka11 wrote:gigsa, Asha - dzieki za interpretaje moich testów.
ale patrzac na moj wykres, to pasowałoby od dzis serduszkowac, zeby względnie plemniki bytowały w moim organiźmie- gdzies czytałam ze dobrze jest jesli sie serduszkuje conajmniej co drugi dzien, aby plemniki ciagle byly w organizmie kobiety
ale amm lenia, nie chce mi sie pracowac buuuu:-( -
Asha wrote:No to moze to twoj miesiac
Mi sie cholera nigdy nis takiego nie snilo -
Żabka, a ja myślę, że serduszkuj już teraz właśnie po to żeby plemniory tam czekały jakby coś się przyspieszyło
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A mnie dalej ta lewa strona naparza, dobrze ze temp spadla to przynajmniej testu nie zmarnowalam