Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Oby nie, oby to byl tylko jajnik poczekam jeszcze, nie wiem moze faktycznie owu wczesnie bedzie zobaczymy
-
Asha wrote:Jak tam wczoraj
witam Was kochane
a wczoraj zajebiście było ....zamiast seksu kłótnia miło było, usłyszałam m.in., że on nie jest maszyna i że chyba ja chce dziecka po to, żeby do pracy nie wracac...(w moim przypadku ciąża = zwolnienie odrazu)...
Nie zajrzałam juz do Was bo żeśmy sobie z moim tak miło rozmawiali chyba do 23...
Ale nie mam dzis doła, mam faze zobojętnienia...czyli wszystko w dupie. No i obiadu dzis nie musze robic, dla synka mam
Mogę jedynie po cichu miec malenka nadzieje, że znalazł sie jeden waleczny plemnior z niedzieli wieczorem i cos zdziała
-
Iza75 wrote:witam Was kochane
a wczoraj zajebiście było ....zamiast seksu kłótnia miło było, usłyszałam m.in., że on nie jest maszyna i że chyba ja chce dziecka po to, żeby do pracy nie wracac...(w moim przypadku ciąża = zwolnienie odrazu)...
Nie zajrzałam juz do Was bo żeśmy sobie z moim tak miło rozmawiali chyba do 23...
Ale nie mam dzis doła, mam faze zobojętnienia...czyli wszystko w dupie. No i obiadu dzis nie musze robic, dla synka mam
Mogę jedynie po cichu miec malenka nadzieje, że znalazł sie jeden waleczny plemnior z niedzieli wieczorem i cos zdziałaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:witam Was kochane
Mogę jedynie po cichu miec malenka nadzieje, że znalazł sie jeden waleczny plemnior z niedzieli wieczorem i cos zdziałaIza75 lubi tę wiadomość
-
czytałam teksty dziewczyn które olały sobie cykl bo bylo tylko jedno bzykanko i stwierdziły ze nici z fasoli. no przeciez gdzie? jeden ? inne robią 5 razy dziennie, wiec 1 to mało. wystarczy jeden a porządny. potem nie dostaly @ i zrobily tescika.
Iza75 lubi tę wiadomość