Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witunia, co u ciebie ?
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:A dziękuję jest nieźle. Kumpelę z dzieciarnią wczoraj miałam więc trochę mało mnie było z Wami ale dziś nadrobię hehe Za dwa dni temp zacznę mierzyć bo ja z tych leniwych co od 5 dnia cyklu mierzą;-)Tobie widzę wreszcie spadła
Przynajmniej sie wyspisz teraz
No mi nareszcie do poziomu wrocila jak trzeba to jeszcze nie to, ale jestesmy na dobrej drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:06
-
Asha wrote:Przynajmniej sie wyspisz teraz
No mi nareszcie do poziomu wrocila jak trzeba to jeszcze nie to, ale jestesmy na dobrej drodze -
Malaczarna trzymaj sie. Jesli przyszedl czas na nasze dzieci to bedziemy je mialy! Mnie brzuch boli codziennie. Kluje i ciagnie w jajnikach i pachwinach ale po wczorajszym dniu stwierdzilam ze nie robie wiecej badan na wlasna reke. Nawet bety. Co ma byc to bedzie. Codziennie sie modle o twojego i mojego groszka. Nie wszystko da sie przewidziec i zalatwic.
Kluseczko z brzuchem mam tak jak Ty jeszcze od dwoch dni mnie takie sranie budzi na siodmy zagon ze hej. Za to cycki mnie nie bola wcale. Mdlosci sie zmniejszyly bo wiem co mi wchodzi a co nie i papierochy rzucilamAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Jutro już wróci Zobaczysz... No chociaż kilka dni w miesiącu się wyśpię Miałam wcal nie mierzyć ale pije te zioła i biorę castagnusa tylko do owulki więc muszę to jakoś kontrolować. Okres mi się już prawie kończy Chyba przez te ziółka tak szybko
Oj to milutko...im krocej tym lepiej jak dla mnie, bo nienawidze...jak tak wlasnie sobie myslalam , ze ja mam coraz krotsze juz teraz...czlowiek sie starzeje jednak... -
Asha wrote:Oj to milutko...im krocej tym lepiej jak dla mnie, bo nienawidze...jak tak wlasnie sobie myslalam , ze ja mam coraz krotsze juz teraz...czlowiek sie starzeje jednak...
-
mik82 wrote:Mówisz ze to ze starośći:-) Coś w tym jest haha Kiedyś po 10 dni miałam @. Ale ku..a nie zajarzyłam że skróciła się z wiekiem
No ja mialam kiedys po 7/8 a teraz 4/5 i to jakies 2/3 lata temu jeszcze... To musi byc wiek
I kiedys faktycznie lalo sie ze mnie strasznie ze 4 dni a teraz 1 dzien tak naprawde jest zle...juz z miesiaca na miesiac jest coraz mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:34
-
gigsa wrote:Kiedy po spadku temp przychodzi @??????
To zalezy od osoby..czasami w ten sam dzien czasami nastepny, ja mam na 4 np
To zalezy jakie masz dlugie fazy lutealne, jakbys wiedziala to bedziesz wiedziesz po ilu dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:40
-
Asha wrote:To zalezy od osoby..czasami w ten sam dzien czasami nastepny, ja mam na 4 np
To zalezy jakie masz dlugie fazy lutealne, jakbys wiedziala to bedziesz wiedziesz po ilu dniach -
Asha wrote:No ja mialam kiedys po 7/8 a teraz 4/5 i to jakies 2/3 lata temu jeszcze... To musi byc wiek
I kiedys faktycznie lalo sie ze mnie strasznie ze 4 dni a teraz 1 dzien tak naprawde jest zle...juz z miesiaca na miesiac jest coraz mniej -
czesc
jezu ile naprodukowałyście...nie mam kiedy nadrobic zaległości.
Asha - jak twój facet? bo moj w poniedziałek wstał z przeziebionym pęcherzem i bołem krzyza, weic nie srduszkowaliśmy.....tymczaem moje testu owu coraz wyraxeniejsze i dzis musze go zaciagnac do łózka...
postaram sie wkleic fotkę testów.dzis 12dc, śluz melczny, wodnisty, dosc sporo.