Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już skończyłam pakowanie:) 2 paczki tamponów też wzięłam i nastawiłam psychicznie na @ żeby potem płaczu nie było. Wolę już się miło zaskoczyć niż rozczarować.
Będę jeszcze jutro do Was zaglądać w drodze na lotnisko:) -
amelia04072006 wrote:poprzednio mi sie zamknela i poszla w gore i do tygodnia sie otwierala. gdybym lekami nie zatrzymala owulki to w 18 dniu cyklu by przyszla. co ma byc to bedzie
Amelia to życzę Ci owocnej i szybszej owulki. Jak wrócę to masz już odliczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:54
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Amelia to życzę Ci owocnej i szybszej owulki. Jak wrócę to masz już odliczać
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja już skończyłam pakowanie:) 2 paczki tamponów też wzięłam i nastawiłam psychicznie na @ żeby potem płaczu nie było. Wolę już się miło zaskoczyć niż rozczarować.
Będę jeszcze jutro do Was zaglądać w drodze na lotnisko:)gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w najlepszym wypadku od twojego powrotu bede miec jeszcze kilka dni do owu jesli przyjdzie wogole . ale dziekuję mam nadzieje ze juz zarażasz
Przyjdzie przyjdzie wszystkim tu przychodzi to i tobie przyjdziegigsa, amelia04072006 lubią tę wiadomość