Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Testa ovu jednak zapodam sobie jak skończy sie @ i tyle tylko zamierzam zrobic. Stwierdzilam, ze nawet staremu nie będę nic mowila
Ja chyba zrobie w druga strone, zadnych testow i pierdol a temp do owu i pare dni po i potem koniecIza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:moze przez to inocudo . zaznaczylo mi dzisiaj dzien potencjalnie plodny bo mam sluz kremowy. smiech na sali ten dekoder
A jak szyja? No pewnie to przez inocudo moj musi dzisiaj przyjsc bo ja lada dzien musze to zaczac brac!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:07
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A jak szyja? No pewnie to przez inocudo moj musi dzisiaj przyjsc bo ja lada dzien musze to zaczac brac!!!!!!!
-
amelia04072006 wrote:Szyjka wysoko miekka ale jeszcze sie nie zamknela. Srednio otwarta, ale sie zamknie. Zacznij brac tego cudaka dopiero w @ albo po niej. Jakbys zaciazyla co sie oczywiscie nie stalo to lepiej nie ryzykowac chociaz oczywiscie nie ryzykujesz
No ja wiem ze w dzien @ dlatego mowie ze juz bym mogla zaraz zaczac brac bo albo dzisiaj albo jutro bedzie . A paczki nie ma listonosz za godzine powinien byc,zobaczymy czy przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:21
-
Asha wrote:No ja wiem ze w dzien @ dlatego mowie ze juz bym mogla zaraz zaczac brac bo albo dzisiaj albo jutro bedzie . A paczki nie ma listonosz za godzine powinien byc,zobaczymy czy przyniesie
-
Asha wrote:Nie wiadomo, nie wiadomo
Asha lubi tę wiadomość
-
Mamy opóźnienie lotu z 13.45 na 18.15 masakra:-(
Do tego zaczął mnie strasznie boleć brzuch i jajnik, a wszystkie tabletki przeciwbólowe w walizce:-( -
amelia04072006 wrote:Wolalabym zeby owulka byla troche pozniej zebym mogla to cudo troche popic. Poza tym zamowilam sobie herbatke z lukrecji na testosteron i zanim by cos sie dzialo to tez bym chciala sie tym szprycowac. W przeciwnym razie testosteronik rozwali mi wszystko
Moze sie opoznic ale nie dlugo tak do 14 dc