Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Mamy opóźnienie lotu z 13.45 na 18.15 masakra:-(
Do tego zaczął mnie strasznie boleć brzuch i jajnik, a wszystkie tabletki przeciwbólowe w walizce:-(Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia na zbicie testosteronu dobry jest olej z krokosza, palma sabal, mięta pieprzowa, nagietek, pokrzywa zwyczajna, niepokalanek pieprzowy, wierzbownica drobnokwiatowa, lukrecja. Do tego dieta ograniczająca węglowodany, cukry i tłuszcze, czyli zero słodyczy, fast-foodów itd.
Osobiście mam testosteron w normie, miałam badania, ale jestem wrażliwa na wszelkie androgeny. Nie mam muskułów czy zarostu, ale tłustą cerę i trądzik (to już wyleczyłam, ale luteina popsuła). No i włoski mam dość ciemne i grube, więc się laseruję.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Amelia na zbicie testosteronu dobry jest olej z krokosza, palma sabal, mięta pieprzowa, nagietek, pokrzywa zwyczajna, niepokalanek pieprzowy, wierzbownica drobnokwiatowa, lukrecja. Do tego dieta ograniczająca węglowodany, cukry i tłuszcze, czyli zero słodyczy, fast-foodów itd.
Osobiście mam testosteron w normie, miałam badania, ale jestem wrażliwa na wszelkie androgeny. Nie mam muskułów czy zarostu, ale tłustą cerę i trądzik (to już wyleczyłam, ale luteina popsuła). No i włoski mam dość ciemne i grube, więc się laseruję.
A reszta do picia w formie naparów. No i polecam rumianek do picia i przemywania buzi. Oczyszcza organizm z toksyn i łagodzi podrażnienia na buźce. -
nick nieaktualnyJeśli ziółka nie pomogą Kochana to chyba tylko terapia hormonalna. Ja miałam terapię półroczną Diane35, a nie miałam podwyższonego testosteronu, ale miałam nieregularnie bardzo miesiączki przez kilka miesięcy, bo bardzo schudłam (do 38 kg) i miałam mało estrogenów. No i właśnie na cerę i włoski.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Amelia na zbicie testosteronu dobry jest olej z krokosza, palma sabal, mięta pieprzowa, nagietek, pokrzywa zwyczajna, niepokalanek pieprzowy, wierzbownica drobnokwiatowa, lukrecja. Do tego dieta ograniczająca węglowodany, cukry i tłuszcze, czyli zero słodyczy, fast-foodów itd.
Osobiście mam testosteron w normie, miałam badania, ale jestem wrażliwa na wszelkie androgeny. Nie mam muskułów czy zarostu, ale tłustą cerę i trądzik (to już wyleczyłam, ale luteina popsuła). No i włoski mam dość ciemne i grube, więc się laseruję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Jeśli ziółka nie pomogą Kochana to chyba tylko terapia hormonalna. Ja miałam terapię półroczną Diane35, a nie miałam podwyższonego testosteronu, ale miałam nieregularnie bardzo miesiączki przez kilka miesięcy, bo bardzo schudłam (do 38 kg) i miałam mało estrogenów. No i właśnie na cerę i włoski.
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Czarna pisalas cos kiedyś, ze na przebarwienia jest sok z cytryny dobry. Mam takie 2 plamki na twarzy, po ciążach mi wyszly...i jak to? Przemywac tylko?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Amelia a włosy ci nie wypadają? Mi się też przetłuszczają, ale nie jakoś bardzo, myję co drugi dzień, ale bardzo wypadają i to właśnie kwestia wrażliwości na androgeny.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Kiedys bralam diane i nabralam tyle wody ze w ciagu 2 miesiecy przytylam 8 kg. Nigdy wiecej. Nie moge brac zadnych anykow bo strasznie mnie bola cycki. Nie moge ruszac rekami tak mi nawalaja. Zobaczymy co zaleci endo.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Wczesniej nie a od dwoch miesciecy wypadaja garsciami dlatego podejrzewalam ze to hormony wala i dlatego cykl bezowulacyjny