Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kochana tu mi lekow nikt nie da bo tydzien biegunke mam , jakbym przez miesiac miala to moze hahaha
Jeesooooo co za kraj! Mnie tydzień brzuch bolał na wysokości pępka i niżej jak na @, poszlam do gina, u gina ok, poszłam do rodzinnego, zbadał mnie i dał leki. Przeszło jak ręką odjął. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Na pewno jest ciężko... Ale taki tok myślenia chyba pomaga... Ale i tak najgorsze są pytania bliskich o dziecko Bo szczerze - nie za bardzo wiem co odpowiadać... Raczej nie chcę mówić, że się staramy.. Powiem jak zaskocze..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A narzekacie na sluzbe zdrowia w pl
Ja nie narzekam, raczej nie trafiam na konowałów, opieke w szpitalach też zawsze miałam dobrą. Raz się tylko wkurwiłam, bo do pulmonologa potrzebowałam pilnie się dostać to mówili, że na NFZ wizyta za m-c, półtora. Poszłam prywatnie dzień później i dobrze, bo z płucami dobrze nie było. -
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Mi już takie myślenie nie pomaga heheh bo jakkolwiek bym nie myślała to i tak dupa heeh no tak co do pytań bliskich to człowiek nie wie co powiedzieć, na szczęście u mnie narazie nie mam takich pytań...
Nir pytają, bo masz dziecko. Ja jestem 2 lata po ślubie, nie mamy dzieci i to dlatego. Teść chce wnuka, teściowa nie koniecznie Siostrzenica 3,5 letnia chce kompana do zabawy i tak się kręci. Nawet moja babcia mówi, że już czas najwyższy -
Katjaa wrote:Mi już takie myślenie nie pomaga heheh bo jakkolwiek bym nie myślała to i tak dupa heeh no tak co do pytań bliskich to człowiek nie wie co powiedzieć, na szczęście u mnie narazie nie mam takich pytań...
A mi wlasnie pomaga nastawienie sie na @ bi nie przezywam bez sensu kazdej temp, tylko jest to jest nie ma to nie ma i czekam spokojnie na @ jeszcze mnie tylko wkurwia to ze jej nie ma bo bym nowy cykl zaczela juz ale trudno, gdyby sie okazalo ze fasol to bym sie zajebiscie zdziwila , galy to by mi wyszly chyba , na podloge wypadly, ale to by byla niespodzianka, a nie rozczarowanie @ znowu jak przyjdzie i placz, a to jest jednak roznica, przynajmniej dla mnie
I tak dupa i tak , ale latwiej to przejscWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 09:51
Sylwia87, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Jako ciekawostke , moze o tym wiecie a moze nie wszyscy wiec wam nwpisz, bo sama sie o tym dowiedzialam 4 mieszki temu od pielegniarki co mi usg robila tutaj w klinice nieplodnosci, ze jak sie dostanie @ po 12 w poludnie to sie tego dnia nie zapisuje jako pierwszy dzien cyklu, dopiero nastepny dzien zapisuje sie jako pierwszy
To tak jako ciekawostkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 10:23
-
Asha wrote:Jako ciekawostke , moze o tym wiecie a moze nie wszyscy wiec wam nwpisz, bo sama sie o tym dowiedzialam 4 mieszki temu od pielegniarki co mi usg robila tutaj w klinice nieplodnosci, ze jak sie dostanie @ po 12 to sie tego dnia nie zapisuje jako pierwszy dzien cyklu, dopiero nastepny dzien zapisuje sie jako pierwszy
To tak jako ciekawostka
po 12 w południe czy jak?
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny