Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kochana test był wczoraj i dlatego mnie nie było tu cały dzień bo ciężko to zniosłam (negatyw)... niby idzie tempka w górę ale i tak już wiem że nic mi to nie da... a u mnie ogólnie dobrze tylko ciężko mi że to kolejny miesiąc i nic... a u Ciebie???
a mnie sie wydaje kochana ze ty owu to mialas z 17 na 18 wiec poczekaj jeszcze ze dwa dni z tym testemAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowtórzę to, co każda z nas mówiła - psychika straszne figle Nam płata... W poprzednim cyklu, kiedy miałam jakąś nadzieję na kropka miałam przeróżne objawy ciąży... A w tym, kiedy wiem, że nic z tego, nie mam ani jednego objawu i spokojnie czekam na @... Wniosek? Nie ma co się nakręcać - jak ciąża będzie miała być to będzie Ot, takie przemyślenia mnie dopadły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Powtórzę to, co każda z nas mówiła - psychika straszne figle Nam płata... W poprzednim cyklu, kiedy miałam jakąś nadzieję na kropka miałam przeróżne objawy ciąży... A w tym, kiedy wiem, że nic z tego, nie mam ani jednego objawu i spokojnie czekam na @... Wniosek? Nie ma co się nakręcać - jak ciąża będzie miała być to będzie Ot, takie przemyślenia mnie dopadły