Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey laski, jak widac spac nie moge, ale jutro to juz sie zmieni temp jak mowilam juz poszla w dol konkretnie dzisiaj juz sie zacznie @ i jutro juz sie wyspie
no właśnie widziałam, że spadła ja nie wiem co Ty masz z tym spaniem. ja bym w życiu o tej porze nie wstała, gdybym nie musiała.
u mnie z kolei temp w górę, ale to pewnie jeszcze nie to.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no właśnie widziałam, że spadła ja nie wiem co Ty masz z tym spaniem. ja bym w życiu o tej porze nie wstała, gdybym nie musiała.
u mnie z kolei temp w górę, ale to pewnie jeszcze nie to.
Moze byc to kochana, moze byc to bzykaj
Tez nie wiem dlatego musze przestac mierzyc po owu bo sie wykonczeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 06:25
-
Asha wrote:Moze byc to kochana, moze byc to bzykaj
Tez nie wiem dlatego musze przestac mierzyc po owu bo sie wykoncze
no ale niby badałam szyjkę, a ona zamknięta przed światem... bzyk był przed snem
ej, ja potrafię zasnąć z termometrem insidejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey laski, jak widac spac nie moge, ale jutro to juz sie zmieni temp jak mowilam juz poszla w dol konkretnie dzisiaj juz sie zacznie @ i jutro juz sie wyspie
ja dzis tez miałam pobudke przed 5, przymusowa, małemu cos sie przysnilo i po spaniu było...
Asha ja pierdole, powiem Ci tak - to przejebane aż tak dobrze znac swoje ciało o ile lepiej bys sie czułą, gdybys zyła w nieswiadomosci...Katjaa lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hejka Asha, dotik, Kitjaa
ja dzis tez miałam pobudke przed 5, przymusowa, małemu cos sie przysnilo i po spaniu było...
Asha ja pierdole, powiem Ci tak - to przejebane aż tak dobrze znac swoje ciało o ile lepiej bys sie czułą, gdybys zyła w nieswiadomosci...
Czesc kochana...hahahha oj dobrze znam dobrze....czy ja wiem czy przejebane...czasami sie ledze, ze jednak nie znam a potem sie okazuje ze jednak znam hahahaha i nawet jak zaszlam to od razu wiedzialam nawet na tescie jeszcze nie bylo widac hahaha a teraz? No przeciez mowilam, nie? Wiec mam nadzieje, ze bedziecie sluchac teraz co mowie, przynajmniej o mnie hahahadotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hejka Asha, dotik, Kitjaa
Asha ja pierdole, powiem Ci tak - to przejebane aż tak dobrze znac swoje ciało o ile lepiej bys sie czułą, gdybys zyła w nieswiadomosci...
Cześć Iza :*
następna bezsenna
Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Czesc kochana...hahahha oj dobrze znam dobrze....czy ja wiem czy przejebane...czasami sie ledze, ze jednak nie znam a potem sie okazuje ze jednak znam hahahaha i nawet jak zaszlam to od razu wiedzialam nawet na tescie jeszcze nie bylo widac hahaha a teraz? No przeciez mowilam, nie? Wiec mam nadzieje, ze bedziecie sluchac teraz co mowie, przynajmniej o mnie hahaha
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey Katja, co u ciebie? temp idzie w gore ? Kiedy test?
-
nick nieaktualnydotik wrote:Katja widzę, że u Ciebie temp jednak do góry idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 07:22