Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Kochana test był wczoraj i dlatego mnie nie było tu cały dzień bo ciężko to zniosłam (negatyw)... niby idzie tempka w górę ale i tak już wiem że nic mi to nie da... a u mnie ogólnie dobrze tylko ciężko mi że to kolejny miesiąc i nic... a u Ciebie???
-
Iza75 wrote:toż ja jestem ostatnia do gadania
Nie w tym rzecz, chodzi o to ze ja wlasnie siebie znam i jak cos mowie o sobie i jak sie czuje o danym cyklu czy o @ to nie jest oparte na chce czy nie albo na humorze w danym dniu tylko intuicji, a ta mam bardzo dobra i sie sprawdza w 99%Iza75 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochana test był wczoraj i dlatego mnie nie było tu cały dzień bo ciężko to zniosłam (negatyw)... niby idzie tempka w górę ale i tak już wiem że nic mi to nie da... a u mnie ogólnie dobrze tylko ciężko mi że to kolejny miesiąc i nic... a u Ciebie???
tulam:( ale może negatywny kupilas?
no właśnie mnie zastanawia ten wzrost, jeśli to to, owulka byłaby 2 tyg wcześniej. czyli infocudolik by działał. zobaczymy.
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Nie w tym rzecz, chodzi o to ze ja wlasnie siebie znam i jak cos mowie o sobie i jak sie czuje o danym cyklu czy o @ to nie jest oparte na chce czy nie albo na humorze w danym dniu tylko intuicji, a ta mam bardzo dobra i sie sprawdza w 99%
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Glut oglada w spokoju bajki i chyba musze sie wziac juz teraz za jakis obiad, chociaz ziemniory obrac...bo z czasem dzis u mnie kiepsko bedzie. Mam dzis wizyte u mojej psychiatrycy, zeby mi wystawila zaswiadczenie, ze moge wrocic do roboty i nikogo nie zamorduje w tym burdelu...ato wcale nie jest takie pewne kochane
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Glut oglada w spokoju bajki i chyba musze sie wziac juz teraz za jakis obiad, chociaz ziemniory obrac...bo z czasem dzis u mnie kiepsko bedzie. Mam dzis wizyte u mojej psychiatrycy, zeby mi wystawila zaswiadczenie, ze moge wrocic do roboty i nikogo nie zamorduje w tym burdelu...ato wcale nie jest takie pewne kochane
Oj wierze ci wierze hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Glut oglada w spokoju bajki i chyba musze sie wziac juz teraz za jakis obiad, chociaz ziemniory obrac...bo z czasem dzis u mnie kiepsko bedzie. Mam dzis wizyte u mojej psychiatrycy, zeby mi wystawila zaswiadczenie, ze moge wrocic do roboty i nikogo nie zamorduje w tym burdelu...ato wcale nie jest takie pewne kochane
hihi, to będziemy czujnie wiadomości oglądać, może się pojawisz
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Katja nie smutaj jeszcze, bo to byl dopiero 11 dpo a testy czasami wychodza pozniej temp rosnie wiec jeszcze nie wiadomo
-
Katjaa wrote:Kochane znam swoje ciało i wiem że tylko @ mnie czeka... ja mam co miesiąc taki dziwny objaw na @ to jeden wielki pryszcz na twarzy który schodzi długooooo i pare małych chrostek no i w tym miesiącu też wyszedł więc wiem że czy to 11 czy byłby 17 dpo to nic z tego...
No ja tez mam taki no to zawsze nowy cykl przed tobaKatjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaaa no tak, jak zwykle hahaha duzo ludzi dzisiaj? Siedzisz czy stoisz? Hahaha
no ja prawie mieszkam ludzi mnóstwo jak zwykle ale udało mi się usiąść!
a jutro biorę wolne, bo muszę do domu pojechać i dowód wyrobić skończył się w kwietniu, troszkę dawno. a bez dowodu na żaden urlop nie pojadę
Asha lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochane znam swoje ciało i wiem że tylko @ mnie czeka... ja mam co miesiąc taki dziwny objaw na @ to jeden wielki pryszcz na twarzy który schodzi długooooo i pare małych chrostek no i w tym miesiącu też wyszedł więc wiem że czy to 11 czy byłby 17 dpo to nic z tego...
pryszcz wróżbita
Asha, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny