Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Powtórzę to, co każda z nas mówiła - psychika straszne figle Nam płata... W poprzednim cyklu, kiedy miałam jakąś nadzieję na kropka miałam przeróżne objawy ciąży... A w tym, kiedy wiem, że nic z tego, nie mam ani jednego objawu i spokojnie czekam na @... Wniosek? Nie ma co się nakręcać - jak ciąża będzie miała być to będzie Ot, takie przemyślenia mnie dopadły
no słuszne przemyślenia:)
Sylwia87 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Sylwia87 wrote:Powtórzę to, co każda z nas mówiła - psychika straszne figle Nam płata... W poprzednim cyklu, kiedy miałam jakąś nadzieję na kropka miałam przeróżne objawy ciąży... A w tym, kiedy wiem, że nic z tego, nie mam ani jednego objawu i spokojnie czekam na @... Wniosek? Nie ma co się nakręcać - jak ciąża będzie miała być to będzie Ot, takie przemyślenia mnie dopadły
Juz wczesniej to mowilamSylwia87, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorry Asha ale ja takie biegunki właśnie na początku ciąży miałam. Podobno organizm się tak ze śmieci oczyszcza... Nie piszę że jesteś w ciąży bo biegunka może mieć inną przyczynę oczywiście. Piszę tylko z własnych obserwacji. I Dzień Dobry!!!
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Tak. A co?
-
nick nieaktualny
-
Zawsze mialam przed @ ale dzien albo dwa a nie tydzien , no masakra, zobaczymy co bedzie za kilka dni jak @ dostane
Czesc Czarna,wiem o ci chodzi ale to nie ciaza
Moze od ziol, bo pije codziennie, chociaz to rumianek tylko cholera wie, odstawie i zobaczymyKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Bo bardzo mądre przemyślenia wywnioskowałaś tylko uwierz mi że z każdym miesiącem takie przemyślenia nabierają innego światła... u mnie to będzie 7 cykl starań i już zmienia mi się myślenie. miałam momenty spinki że ja bardzo chcę, teraz myślę o tym że jak będzie to będzie ale każdy objaw inny niż do tej pory wydaje się że to już może ciąża... a tu znów nic... ehhh ciężko jest bez względu na to jakie podejście ma człowiek...
Na pewno jest ciężko... Ale taki tok myślenia chyba pomaga... Ale i tak najgorsze są pytania bliskich o dziecko Bo szczerze - nie za bardzo wiem co odpowiadać... Raczej nie chcę mówić, że się staramy.. Powiem jak zaskocze.. -
nick nieaktualny