Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Bylam bardziej ciekawa, moze moj musi stawac wyzej czy cus zeby stanac na wysokosci zadania
Myśle, że mogłybyście się wymienić zdjęciami na prv i porównać.. I ewentualnie skorygować postawy Waszych małżówAsha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ten.. Wszędzie gdzie nie wejdę [fb, portale info] widzę ciąże... Na fb ta w ciąży, tamta w ciąży, a jeszcze inna będzie mieć bliźniaki. Wchodzę na wp.pl a tam: Shakira znowu w ciąży.. Jeszcze trochę i przeczytam, że conchita wurst jest w ciąży Rozumiem tutaj - w końcu to portal ciążowy, ale po cholere chwalić się na fb, że "dzisiaj rano zrobiłam test i taki jest wynik" i tu zdjęcie testu. Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:I ten.. Wszędzie gdzie nie wejdę [fb, portale info] widzę ciąże... Na fb ta w ciąży, tamta w ciąży, a jeszcze inna będzie mieć bliźniaki. Wchodzę na wp.pl a tam: Shakira znowu w ciąży.. Jeszcze trochę i przeczytam, że conchita wurst jest w ciąży Rozumiem tutaj - w końcu to portal ciążowy, ale po cholere chwalić się na fb, że "dzisiaj rano zrobiłam test i taki jest wynik" i tu zdjęcie testu. Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem.
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:taaaa...ja szczerze mówiąc nie ogarniam fenomenu fb. Mam niby konto i zaglądam tam oczywiscie ale bardziej po to, żeby sue obsmuac kto co dziś upichcil albo ile kilosów przebuegl...
Najlepsze są te sRelfie... srelfie, tu, srelife tam, srelfie z dziubkiem, srelfie z kupą..Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny