Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a tam musisz. poszlabys na L4 a w miedzy czasie przeszlabys na ciazowy i byloby gites
-
Iza75 wrote:Juz nawet ta jebana robota mnie tak nie martwi co to, ze będę padać na pysk a w domu dalej robota...no ale nie ja pierwsza i nie ostatnia wiec dam rade
-
amelia04072006 wrote:pod tym wzgledem baby maja przejebane . nie ma dnia wolnego, świąt, spokojnej nocy , nawet chorowac nie ma kiedy. a facet i tak najglosniej krzyczy ze mu sie wszystko nalezy
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:
no przed wyjazdem, koniecnie bzyczenie będzie:) już zapowiedziałamamelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ja mam mega problem.. Tak sie zdenerowalam ze mi slabo i rzygam jak glupia.. Problem z glupim lokatorem ktoremu wynajmuje teraz mieszkanie ktore mi ma zwolnic do listopada..tak zrobil ze teraz do listopada chce mieszkac za darmo ;/ a czynsz trzeba placic do poniedzialku musze oplacic rachunki a nie mam w ogole kasy ;/ Nie wiem co ja zrobie ,, niedlugo bede gadac z "moim" moze mi pomoze. kurwa wszystko do dupy
-
Rudzia wrote:Ja mam mega problem.. Tak sie zdenerowalam ze mi slabo i rzygam jak glupia.. Problem z glupim lokatorem ktoremu wynajmuje teraz mieszkanie ktore mi ma zwolnic do listopada..tak zrobil ze teraz do listopada chce mieszkac za darmo ;/ a czynsz trzeba placic do poniedzialku musze oplacic rachunki a nie mam w ogole kasy ;/ Nie wiem co ja zrobie ,, niedlugo bede gadac z "moim" moze mi pomoze. kurwa wszystko do dupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:53