Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobil remont jednego pokoju to sobie liczy jako za czynsz jeden a drugi to taki depozyt tu tak jest ze miesiac przed wyprowadzka mieszka za pieniadze ktore dal mi na poczatku.. Nie wiem jak to bedzie.. Nic sie nie uklada ;/;/
-
Na poczatku koles byl mily fajny i gadalam z nim ostatnio i mowil ze mam sie nie martwic ze zawze moge na niego liczyc ze bedzie dobrze..pomagalam mu chcialam mu zalatwic mieszkanie a on mi odwalil cos takiego.. Wie ze nie mam na razie kasy ;/
-
Rudzia wrote:Zrobil remont jednego pokoju to sobie liczy jako za czynsz jeden a drugi to taki depozyt tu tak jest ze miesiac przed wyprowadzka mieszka za pieniadze ktore dal mi na poczatku.. Nie wiem jak to bedzie.. Nic sie nie uklada ;/;/
-
Rudzia wrote:Nie..
ojej:( no to w takim układzie nie masz żadnych argumentów... jedynie możesz spróbować, jakoś się z nim dogadać, ustalić coś.
na przyszłość, nigdy nie wynajmować bez umowy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 19:13
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
No to ustalil sobie juz.. Boje sie ze mi cos odjebie.. Mieszkanie mial miec na dlugo no ale ze zaszlam w ciaze to ja tam ide mieszkac i boje sie ze sie bedzie chcial zemscic.. Np rozjebie mi mieszkanie albo nagada cos ludzia czy cos..
-
Rudzia wrote:Nie ma..a o remoncie na poczatku cos gadal ale nie sadzilam ze to zrobi.. Okej ja za remont bym oddala alw nie teraz i nie tak ..mnie na to nie stac
-
Rudzia wrote:No to ustalil sobie juz.. Boje sie ze mi cos odjebie.. Mieszkanie mial miec na dlugo no ale ze zaszlam w ciaze to ja tam ide mieszkac i boje sie ze sie bedzie chcial zemscic.. Np rozjebie mi mieszkanie albo nagada cos ludzia czy cos..
-
Wlasnie sam mnie pocieszal i mowil ze mam sie nie stresowac w moim stanie a tu nagle cos takiego!!! Nawet nie zadzwonil tylko napisal smsa!! Mysle ze to jego dziewczyna mu kazala! Bo On taki nie jest.. Juz mam dosc problemow
-
Rudzia wrote:Musze isc tam bo czynsz jest niski a jak bedzie dziecko nie bedzie mnie stac zeby mieszkac w miescie
a tamto mieszkanie zostawic swojemu pajacowi do zalatwienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 19:26