Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ogarnie, co ona widzisz jest szczesliwsza jak ty jestes nieszczesliwa?
to rodzicom sie wydaje, ze dla dobra dziecka sa razem...a potem jak juz to dziecko staje sie doroslym czlowiekiem to sie okazuje, ze ma zal do rodzicow, ze sie nie rozeszli jak byl na to czas tylko fundowali mu takie "rozrywkowe" życieAsha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dokładnie to samo chcialam pisac
to rodzicom sie wydaje, ze dla dobra dziecka sa razem...a potem jak juz to dziecko staje sie doroslym czlowiekiem to sie okazuje, ze ma zal do rodzicow, ze sie nie rozeszli jak byl na to czas tylko fundowali mu takie "rozrywkowe" życie
Wlasnie dlatego ja odeszlam i jakos ogarnia, chociaz w dwoch roznych krajachWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:55
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dokładnie to samo chcialam pisac
to rodzicom sie wydaje, ze dla dobra dziecka sa razem...a potem jak juz to dziecko staje sie doroslym czlowiekiem to sie okazuje, ze ma zal do rodzicow, ze sie nie rozeszli jak byl na to czas tylko fundowali mu takie "rozrywkowe" życieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:04
-
amelia04072006 wrote:probowalam z nia rozmawiac. niby rozmowy na temat ale nie na temat. ucieka z pokoju jak zadam pytanie co by bylo gdyby
-
amelia04072006 wrote:probowalam z nia rozmawiac. niby rozmowy na temat ale nie na temat. ucieka z pokoju jak zadam pytanie co by bylo gdyby
No bo wiadomo ze ciezko, ale ona wcale nie jest szczesliwa jak sie klocicie itd, jakbys dziesiaj zapytala mojego syna to yez by ci powiedzial ze by wolal zebym wrocila, ale on ma spokojne zycie teraz a nie jak byla wojna non stop, bo widze jak on przezywa kazda klotnie teraz jak tu jest u nam , chociaz jak my sie klocimy to raz na miesiac sie zdaza a tam to codziennie bylo -
amelia04072006 wrote:iza ja jestem z takiej rodziny, ale ja jako dorosla osoba wiem ze moja mama powinna odejsc od ojca . jako dziecko nie mialam o tym pojecia, wiedzialam tylko ze jest cos nie halo
-
amelia04072006 wrote:dopóki finansowo nie stane na nogi nie moge nic zrobic. bardzo bym chciala zeby bylo inaczej. on tez wie o moich problemach dlatego tak dobrze sie bawi.
Chore to jest tulam kochana przykro miamelia04072006 lubi tę wiadomość