Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Ja własnie zaliczyłam Nightskating z moja szwagierką i odrazu samopoczucie lepsze 20 km na rolkach to jest to, deprecha poległa Będzie fasolka to super, nie bedzie też sie świat nie zawali
Amelia a ile lat ten Twój ma ? Może on przechodzi kryzys wieku średniego i czuje się mniej atrakcyjny i mniej sprawny a jego męska duma nie pozwala mu o tym opowiadać ? Może spróbuj z innej beczki, zamiat robić mu awanturki to go troszkę dowartościuj słownie -
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim...
Kurwa co za palanty z tych facetów... Mój nie lepszy Wczoraj nie było bzyczenia, wkurwił mnie i wyszłam z domu... Wróciłam w sumie w nocy i tyle mnie widział... Przebudził się jak wróciłam to milusi się zrobił... No normalnie jakbym miała arbuza pod ręką to bym mu rozpieprzyła go na jego zakutym łbie, do którego nic nie dociera
Rudzia nie przejmuj się tym idiotą.. Musisz spiąć poślady i sama sobie dać radę.. Jest tyle organizacji, że może uda się coś załatwić... Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę w tym urzędzie Pozdrów kropka od e-cioci
Amelia... Ja nie będę nic Ci radzić.. Ty sama wiesz jak jest i jak dla Ciebie będzie najlepiej. Działaj powoli do celu
Dotik dojechałaś?
Asha u Ciebie widziałam znowu skok... Chyba ten castangus wszystko Ci zrypał
U mnie mały skok. Oj w tym cyklu nie miałam jeszcze tak wysokiej temperatury -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny