Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry :*
Ja juz nie spie.. szukam mieszkania.. postanowilam tamto zdac..nie chce go..mialyscie racje .. kto wie czy by mnie nie wywalil z JEGO mieszkania ;/
Pieniadze pozyczy mi kolega ( jego bardzo dobry kolega) ;/ to przykre ze obcy ludzie, sa bardziej mili i chetniej chca mi pomoc niz ON! ;/ -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry :*
Ja juz nie spie.. szukam mieszkania.. postanowilam tamto zdac..nie chce go..mialyscie racje .. kto wie czy by mnie nie wywalil z JEGO mieszkania ;/
Pieniadze pozyczy mi kolega ( jego bardzo dobry kolega) ;/ to przykre ze obcy ludzie, sa bardziej mili i chetniej chca mi pomoc niz ON! ;/
Witaj
No niestety często bywa tak, że obcy ludzie są bardziej pomocni niż osoby "bliskie"...Rudzia lubi tę wiadomość
-
Przez Niego stracilam wszystkich znajomych.. i zamiast teraz odkladac pieniadze do listopada to ja bede musiala placic za to je*** mieszkanie ;/ jestem na Niego wsciekla.. i chyba wygasly juz we mnie wdzystkie uczucia do Niego ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:09
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Przez Niego stracilam wszystkich znajomych.. i zamiast teraz odkladac pieniadze do listopada to ja bede musiala placic za to je*** mieszkanie ;/ jestem na Niego wsciekla.. i chyba wygasly juz we mnie wdzystkie uczucia do Niego ;/
Najważniejsze, że zaczynasz rozumieć, że nie masz na co liczyć z jego strony.. Musisz poradzić sobie sama i poradzisz sobie, bo masz dla kogo walczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:15
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny