Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ty idz na bete zamiast zastanawiac sie, czy to nie jest felerny test
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:Kasandra!!!!!
dzień dobry Kochane
ten głupi of wyznaczył mi jakąś bzdurną datę owu
To przesun to sama tam gdzie powinno byc albo pousuwaj te sluzy wczesniejsze moze to pomozeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:15
-
kassandra wrote:Nie... poczekam do poniedziałku z beta bo w labo Panie sie już na mnie jak na wariatkę patrzą w zeszłym miesiacu trzy razy latałam w poprzednim to samo .. jutro sikańca powtórze
No to temp jutro do gory powinna pojsc ktory to dpo? -
dotik wrote:kurczę, jeszcze chwila i wszystkie będziemy w ciąży
Hej kochane Wczoraj wróciłam ale po drodze zrobiłam progesteron i wynik był wieczorem 7 - o połowę jeszcze mniej niż w poprzednim miesiącu I jak tu się nie załamać Przecież takie wyniki to są jak owu nie ma I jak tu wierzyć tempce? Pękłam wczoraj Dobrze ze poniedziałek już @ ma być to się do gina zapisze bo na co tu czekać? Nie mam czasu na czekanie -
mik82 wrote:Ja na pewno nie
Hej kochane Wczoraj wróciłam ale po drodze zrobiłam progesteron i wynik był wieczorem 7 - o połowę jeszcze mniej niż w poprzednim miesiącu I jak tu się nie załamać Przecież takie wyniki to są jak owu nie ma I jak tu wierzyć tempce? Pękłam wczoraj Dobrze ze poniedziałek już @ ma być to się do gina zapisze bo na co tu czekać? Nie mam czasu na czekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:37
-
amelia04072006 wrote:miki a nie mozesz isc do gina? jakby cos bylo to da ci wspomagacza