Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEhhhh...
Mój wykres coraz ładniej wygląda, mnie bolą piersi jak nigdy przed okresem (zazwyczaj boli tylko w krzyżu), są spuchnięte, mają żyłki, jajniki pobolewają, a pewnie i tak okaże się że nic z tego.
4 dni... Wczoraj kupiłam Pepino i cholernie korcą, ale nie. Powiedziałam sobie że nie zrobię tak wcześnie jak ostatnio i nie będę snuć domysłów czy widać cień czy nie.
-
No i zaklinałam się, że na dowcipne usg starego nie wezmę bo jeszcze obrzydzenia dostanie ale go zapytałam jednak czy by chciał i uprzedziłam jak to będzie wyglądać
No i był
i wiecie, że do samego wieczora o tym gadal, że taki ludzik był i tak mu serduszko biło
wypił ze szwagrem na to konto kilka piwek i strasznie śmieszny był jak paluchami pokazywał jaką ma dzidzię
Asha, MalaCzarna, dotik, mik82, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ehhhh...
Mój wykres coraz ładniej wygląda, mnie bolą piersi jak nigdy przed okresem (zazwyczaj boli tylko w krzyżu), są spuchnięte, mają żyłki, jajniki pobolewają, a pewnie i tak okaże się że nic z tego.
4 dni... Wczoraj kupiłam Pepino i cholernie korcą, ale nie. Powiedziałam sobie że nie zrobię tak wcześnie jak ostatnio i nie będę snuć domysłów czy widać cień czy nie.
mi tak wcześnie nic nie wyszło
dopiero 13dpo
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mi ostatnio bardzo szybko wyszło.
Ale w tym cyklu chcę 2 dni przed @, nie wcześniej, bo jak się okażę że coś jest, a dostanę @ to wpadnę w deprechę chyba...
Moja koleżanka dowiedziała się w 8 tygodniu bo jak robiła test w terminie miesiączki wyszła jedna krecha, potem sobie pojechała na wakacje i dopiero jak wróciła powtórzyła test. Tak sobie pomyslałam, ze dużo mniej stresu niż ja np przeżyła
Ale wiem, że Ty progesteron będziesz brała więc tak sie nie da
Ja mam ochotę sobie znowu zrobić progale wczoraj ze mnie ściągnęli 5 fiolek krwi i mam chwilowo przesyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:41
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny czy to tak wygląda na wykresie jakby wczoraj była implantacja może u mnie? Bo nie wiem. Ostatnio w ciąży miałam aż 3 spadki temperatur, ale to była ciąża nieprawidłowa, więc nie chcę się sugerować ani nic.
Kochana nie nakręcaj się tylko cierpliwie czekaj do terminu @jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:faza fl 21-251
srodek cyklu 38-64
faza lt 21-312
No ja w swoim labku też mam podobne normy, ale czytałam na innych forach że w fazie owulacyjnej powyżej 200 oznacza że pęcherzyk jest już dojrzały a w II fazie powyżej 100 że była prawidłowa owulacja.
Zresztą normy w laboratorium dla progesteronu też mam 3,5-24 a wiem, że to bzdura bo wielokrotnie czytałam jak laski pisały że gin im mówił że powinien być minimum 18 Jak miały mniej to zawsze dostawały wspomagacze