Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEhhhh... Mój wykres coraz ładniej wygląda, mnie bolą piersi jak nigdy przed okresem (zazwyczaj boli tylko w krzyżu), są spuchnięte, mają żyłki, jajniki pobolewają, a pewnie i tak okaże się że nic z tego. 4 dni... Wczoraj kupiłam Pepino i cholernie korcą, ale nie. Powiedziałam sobie że nie zrobię tak wcześnie jak ostatnio i nie będę snuć domysłów czy widać cień czy nie.
-
No i zaklinałam się, że na dowcipne usg starego nie wezmę bo jeszcze obrzydzenia dostanie ale go zapytałam jednak czy by chciał i uprzedziłam jak to będzie wyglądać No i był i wiecie, że do samego wieczora o tym gadal, że taki ludzik był i tak mu serduszko biło wypił ze szwagrem na to konto kilka piwek i strasznie śmieszny był jak paluchami pokazywał jaką ma dzidzię
Asha, MalaCzarna, dotik, mik82, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ehhhh... Mój wykres coraz ładniej wygląda, mnie bolą piersi jak nigdy przed okresem (zazwyczaj boli tylko w krzyżu), są spuchnięte, mają żyłki, jajniki pobolewają, a pewnie i tak okaże się że nic z tego. 4 dni... Wczoraj kupiłam Pepino i cholernie korcą, ale nie. Powiedziałam sobie że nie zrobię tak wcześnie jak ostatnio i nie będę snuć domysłów czy widać cień czy nie.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mi ostatnio bardzo szybko wyszło. Ale w tym cyklu chcę 2 dni przed @, nie wcześniej, bo jak się okażę że coś jest, a dostanę @ to wpadnę w deprechę chyba...
Ale wiem, że Ty progesteron będziesz brała więc tak sie nie da
Ja mam ochotę sobie znowu zrobić prog ale wczoraj ze mnie ściągnęli 5 fiolek krwi i mam chwilowo przesyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:41
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny czy to tak wygląda na wykresie jakby wczoraj była implantacja może u mnie? Bo nie wiem. Ostatnio w ciąży miałam aż 3 spadki temperatur, ale to była ciąża nieprawidłowa, więc nie chcę się sugerować ani nic.
Kochana nie nakręcaj się tylko cierpliwie czekaj do terminu @jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:faza fl 21-251
srodek cyklu 38-64
faza lt 21-312
No ja w swoim labku też mam podobne normy, ale czytałam na innych forach że w fazie owulacyjnej powyżej 200 oznacza że pęcherzyk jest już dojrzały a w II fazie powyżej 100 że była prawidłowa owulacja.
Zresztą normy w laboratorium dla progesteronu też mam 3,5-24 a wiem, że to bzdura bo wielokrotnie czytałam jak laski pisały że gin im mówił że powinien być minimum 18 Jak miały mniej to zawsze dostawały wspomagacze