Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Ale nie musisz mowic o co ci chodzi tyle ze mozesz byc a ze boli itd. Klamac w zywe oczy
Poczekam jeszcze moze dostane bez sensu tylko sie bede wkurwiac tu nawet gina nie ma na dyzurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 07:43
-
amelia04072006 wrote:Jak jest bol niewiadomego pochodzenia, ktory uniemozliwia funkcjonowanie, walisz ze masz zawroty glowy itd. to kurna musza chociaz podstawe badan zrobic. Jeszcze troche zczekaj moze samo sie rozstrzygnie
No to poczekam, ja moge miec zawroty z przemeczenia, bo sie nie wysypiam, po 6 godzin spie od 2 tygodni i dlatego tak, wezme nospe i moze przejdzie, moze dostane @ i bedzie git -
Nawet gdyby mi badania robili to bety nie robia wiec nic sie nie dowiem, tutaj w szpitalu nic nie zrobia musialabym jechac do innego miasta do szpitala
Tu mnie moga ewentualnie zbadac i odeslac tam, pielegniarka mnie tu zbadaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 07:49
-
Asha wrote:No to poczekam, ja moge miec zawroty z przemeczenia, bo sie nie wysypiam, po 6 godzin spie od 2 tygodni i dlatego tak, wezme nospe i moze przejdzie, moze dostane @ i bedzie git
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nawet gdyby mi badania robili to bety nie robia wiec nic sie nie dowiem, tutaj w szpitalu nic nie zrobia musialabym jechac do innego miasta do szpitala
Tu mnie moga ewentualnie zbadac i odeslac tam, pielegniarka mnie tu zbadaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 07:54
-
amelia04072006 wrote:Jak ty tak lekarzom mowisz to pewno ze cie nie badaja bo se juz diagnoze postawilas. Jak @ sie z tydzien spozni to symuluj ze nie masz sil stac na nogach i wal do przychodni niech sami szukaja co ci jest
Zly przycisk nacisnelam
Amelia,ja tu nie mieszkam 6 miesiecy tylko 10 lat, pracowalam tez w szpitalu, wiec ja znam ten pierdolony system tutaj, nachodzilam sie swojego czasu i blagalam zeby mnie wysylali do gina i przez rok mi dawali prochy przeciwbolowe o to samo bylo z moja rwa kulszowa wiec mi nie mow ze ja im to wmawiam ja poprostu wiem jak tu jest i nie mam ochoty tam isc i sie wkurwiac po raz kolejny, jak nie bede miala @ przez tydzien to pojde a teraz bez sensu,gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy jakims cudem , dadza mi jakies gowno i bedzie pozamiatane, nawala mi w szpitalu prochow przeciwbolowych a badania mi zrobia tylko podstawowe a i tak zapytaja czy jest szansa ze jestem w ciazy i co mam im powiedziec...ze nie? To mi morfine dadza, jak bede udawac ze tak mocno mnie boli, a jezeli jest szansa ze tak? Bez sensu, no wez pomysl -
Asha wrote:Zly przycisk nacisnelam
Amelia,ja tu nie mieszkam 6 miesiecy tylko 10 lat, pracowalam tez w szpitalu, wiec ja znam ten pierdolony system tutaj, nachodzilam sie swojego czasu i blagalam zeby mnie wysylali do gina i przez rok mi dawali prochy przeciwbolowe o to samo bylo z moja rwa kulszowa wiec mi nie mow ze ja im to wmawiam ja poprostu wiem jak tu jest i nie mam ochoty tam isc i sie wkurwiac po raz kolejny, jak nie bede miala @ przez tydzien to pojde a teraz bez sensu,gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy jakims cudem , dadza mi jakies gowno i bedzie pozamiatane, nawala mi w szpitalu prochow przeciwbolowych a badania mi zrobia tylko podstawowe a i tak zapytaja czy jest szansa ze jestem w ciazy i co mam im powiedziec...ze nie? To mi morfine dadza, jak bede udawac ze tak mocno mnie boli, a jezeli jest szansa ze tak? Bez sensu, no wez pomysl -
amelia04072006 wrote:Nic ci nie wmawiam, napisalam tylko ze potrafisz sobie postawic diagnoze ze zle sie czujesz ....... Zreszta nie wazne.
Zle sie czuje, ale nie na tyle zeby do szpitala jechac bez sensu, juz sie bede odzywac na temat jak sie czuje