Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:No i teraz i ty i ja mamy nerwa. Ok . odpuscmy temat
Ja nie mam nerwa nie zrozumialysmy sie i tyle, a konkretnie ja ciebie, wiec powiedz jeszcze raz poprostu, ja spokojnie i powaznie to napisalam, nie w nerwachWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 08:11
-
I jak tu sie nie wkurwic??? katja zaczela cykl w tym samym dniu co ja...owulacje nawet miala pozniej i juz zaczela plamic, a ja co??????????? Do cholery ja sie pytam???????? @@@@@ Amelia twojego wkurwa przejelam z ostatniego cyklu hahahaha to wcale nie jest smieszne, ale plakac tez nie bede , nie w tym cyklu!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 08:16
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja nie mam nerwa nie zrozumialysmy sie i tyle, a konkretnie ja ciebie, wiec powiedz jeszcze raz poprostu, ja spokojnie i powaznie to napisalam, nie w nerwach
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Chodzilo mi o to ze ty wiesz jak sie czujesz. I jesli @ bedzie sie zbyt dlugo opuzniac to ja poszlabym - nawet do drugiego szptala- i symulowalabym rozne obiawy z zaznaczeniem po jakims czasie- nie od razu- ze to moze byc ciaza. Oni powinni ci zrobic badania i podac leki ale ty nie na wszystko mozesz sie zgodzic. To w skrocie
Aha, no to tak zrobie, ale jeszcze odczekam troche -
Asha wrote:I jak tu sie nie wkurwic??? katja zaczela cykl w tym samym dniu co ja...owulacje nawet miala pozniej i juz zaczela plamic, a ja co??????????? Do cholery ja sie pytam???????? @@@@@ Amelia twojego wkurwa przejelam z ostatniego cyklu hahahaha to wcale nie jest smieszne, ale plakac tez nie bede , nie w tym cyklu!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dzisiaj 37 ale znam swoje ciało i wiem że to @ się rozkręca jak co miesiąc.... najbardziej jestem zła bo M jak zawsze coś głupiego powie i kłótnia gotowa a to wszystko przez cholerę @...
Katjaa lubi tę wiadomość