Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Przez 3 lata tak robilismy, gowno dalo
-
amelia04072006 wrote:ale teraz wiesz wiecej, stosujesz ziolka i suplementy, twoj pyton szama mleczko. poza tym co dziennie tez sie nie sprawdza wiec moze teraz z witaminkami i z mozliwoscia regeneracji nasienia cos pomoze ?
Zobaczymy tez jakie bedzie mial wyniki w czwartek moze sie czegos nowego dowiemy -
nick nieaktualnyDziewczyny co to może oznaczać, grzebnęłam teraz i bardzo mi się wydłużyła szyjka... Rano też była dość długa. Jeszcze nigdy taka długa nie była. Jest twarda i zamknięta. W ciąży (nieprawidłowej) miałam raczej miękko i nisko, albo średnio i średnio, zawsze zamknięta.
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny co to może oznaczać, grzebnęłam teraz i bardzo mi się wydłużyła szyjka... Rano też była dość długa. Jeszcze nigdy taka długa nie była. Jest twarda i zamknięta. W ciąży (nieprawidłowej) miałam raczej miękko i nisko, albo średnio i średnio, zawsze zamknięta.
To znaczy ze ja rozciagnelas tymi paluchami swoimidotik lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:Dziewczyny a gdzie kupowałyscie to mleczko dla ptaszków ? bo ja szukam i juz zgłupiałam czyste znalazłam za 70 zł 25gr takie w słoiku - drogo ...
Drogie drobgie,bo dobre,jak w sloiku to jeszcze lepsze, bo naturalne,jak miod takie, tego sie bierze tylko pol lyzeczki rano -
nick nieaktualny