Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:DOKŁADNIE TO TO TO wlasnie sie chcialam zapytac, czy zna któras sposob, zeby "robic" dziecko nie myslac o tym??????????
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:DOKŁADNIE TO TO TO wlasnie sie chcialam zapytac, czy zna któras sposob, zeby "robic" dziecko nie myslac o tym??????????
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie to jakos wszystko sie nie klei. mam wrazenie ze nie wychodzi bo ciagle trzeba sie denerwowac- kiedy sie seksic, zeby nie przegapic, ile razy zeby nie przedobrzyc, jaki sluz aczemu te a nie inny, gdzie ta szyja, kiedu owu , nie taka tempka czy progesteron, maz sie buntuje -to wszystko niszczy zamiast pomagac
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:izus ok jak sie uda - zajebiscie. ale takie cyrki jak dla mnie oznaczaja ze cos jest nie tak w zwiazku. to co on wyrabia to jest kamyczek w lawinie. nie wiem co bedzie jeszcze i co to oznacza na przyszlosc
-
mik82 wrote:To prawda... Nawet jak się bardzo chce to nie da się wyłączyć myślenia. Ja się łapię że przynajmniej kilka godzin dziennie myślę o tym co jeszcze mogę zrobić. Dziś byłam na szkoleniu i wyjrzałam przez okno, zobaczyłam sklep zielarski i co zrobiłam? W przerwie poszlam po zioła na II fazę na poprawę progesteronu...chore to jest. Mojemu już nawet nie mówię o takich akcjach bo go tylko przerażam swoim zachowaniem:-(
-
Iza75 wrote:nic jeszcze...przez to wszystko,to ciagle myslenie o ovu srovu, seksie udanym, nieudanym...oczywiscie o Glutku...kurwa nie mam głowy do tego
Jak to co...mleczko hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:43
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:masz racje, ze jest cos nie tak...i pewnie potrzeba duzo czasu i checi przede wszystkim, zeby "poprawic" Wasz zwiazek...zobaczymy, pamietaj mysl o sobie
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:teraz ????? po ofie? w zyciu to jest nalog . myslisz ze z ta wiedza bedzie łatwiej a jest gorzej. ten cykl koncze i wychodze z of. potem pojde na spontana
a co do tego Amelia to ja wlasnie dlategozrezygnowalam z prowadzenia wykresu (chociaz dlugo gonie prowadzilam), zeby sie jeszcze bardziej nie wkurwiac tym wszystkimAsha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:sory wcielomnie - zaraz Wampowiem hita...
a co do tego Amelia to ja wlasnie dlategozrezygnowalam z prowadzenia wykresu (chociaz dlugo gonie prowadzilam), zeby sie jeszcze bardziej nie wkurwiac tym wszystkimIza75 lubi tę wiadomość
-
UWAGA - mój ślubny wlasnie zjechal do domu ...hahahha jak nic sie tych badan boi ...kupil jakies winkoi sie pyta czy mozna...chyba po lampce nie zaszkodzi nie???? a jemu to moze pomoze sie nieco wyluzowac..jak myslicie?...kurwa w szoku jestem hahahha...ale jeszcze nie ide
Asha, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:UWAGA - mój ślubny wlasnie zjechal do domu ...hahahha jak nic sie tych badan boi ...kupil jakies winkoi sie pyta czy mozna...chyba po lampce nie zaszkodzi nie???? a jemu to moze pomoze sie nieco wyluzowac..jak myslicie?...kurwa w szoku jestem hahahha...ale jeszcze nie ide
Asha, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:UWAGA - mój ślubny wlasnie zjechal do domu ...hahahha jak nic sie tych badan boi ...kupil jakies winkoi sie pyta czy mozna...chyba po lampce nie zaszkodzi nie???? a jemu to moze pomoze sie nieco wyluzowac..jak myslicie?...kurwa w szoku jestem hahahha...ale jeszcze nie ide
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:52
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chyba go ten problem gryzie- nie wygaduj mu tego w klotni bo bedzie przypał. letki alkochol nie zaszkodzi w przyzwoitych ilosciach . szkoda mi go
amelia04072006 lubi tę wiadomość