Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no gryzie gryzie i teraz to tez mi sie go szkoda zrobilo...dzis jak nie poszlo to sie z nim nie kłociłam tak jak ostatnio tylko wkurwa w sobie nosilam...ale i tak widzial, ze jestem zla..i on byl zly..i w ogole dupa
Ale checi byly a to juz bardzo duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:55
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chyba go ten problem gryzie- nie wygaduj mu tego w klotni bo bedzie przypał. letki alkohol nie zaszkodzi w przyzwoitych ilosciach . szkoda mi go
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no gryzie gryzie i teraz to tez mi sie go szkoda zrobilo...dzis jak nie poszlo to sie z nim nie kłociłam tak jak ostatnio tylko wkurwa w sobie nosilam...ale i tak widzial, ze jestem zla..i on byl zly..i w ogole dupa
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Mi szczerze to też go szkoda:-( Mojemu się taka akcja z dwa razy zdarzyła to jak za drugim razem po prostu powiedziałam że jestem wkurwiona...nie, nie na niego tylko na sytuację to biedny wyszedł z sypialni z łzami w oczach a ja przez kilkanaście dni miałam taką blokadę że bałam się w ogóle cokolwiek zaczynać
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Mi szczerze to też go szkoda:-( Mojemu się taka akcja z dwa razy zdarzyła to jak za drugim razem po prostu powiedziałam że jestem wkurwiona...nie, nie na niego tylko na sytuację to biedny wyszedł z sypialni z łzami w oczach a ja przez kilkanaście dni miałam taką blokadę że bałam się w ogóle cokolwiek zaczynać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:59
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A rozmawialas z nim o tym?
-
Iza75 wrote:no tak...Bartek twierdzi, ze to przez to, ze wie ze jest TEN czas i ze musi stanac na wysokosci zadania...i tak sie tym przejmuje, ze w ogole przestaje myslec o przyjemnosci...no masakra jakas...ale tak poprawdzie to ja mam to samo
No a musisz mu mowic ze to ten czas?mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Trzymam kciuki żeby po winku było lepiej. Tylko za dużo mu nie pozwól bo też będzie lipa:-(
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:mnie tez sie to przytrafiło i tez jak on chcial sie bzyczec to ja nie chcialam bo balam sie ze znowu nic z tego nie wyjdzie a ja za ktoryms razem nie wytrzymam i bedzie awantura. szkoda tylko ze kobieta musi wszystko rozumiec i wszystko wybaczac a oni nie
-
mik82 wrote:Właśnie w tym rzecz...jak szukam po necie to ciągle żebym wyluzowała itd. Tylko że ja nie umiem już, więc jak jest taki mądry to niech on mi pomoże wyluzować
mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Właśnie w tym rzecz...jak szukam po necie to ciągle żebym wyluzowała itd. Tylko że ja nie umiem już, więc jak jest taki mądry to niech on mi pomoże wyluzować
mik82 lubi tę wiadomość