Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane! Coś czuję że mój dzisiejszy dzień będzie straszny... moja cora od rana w toalecie czyli jelitowka przypuszczam więc do szkoły nie idzie. Do tego M ma służbę i od 1 w nocy się nie odzywa i strasznie się martwię. Pisze, dzwonię od rana i cisza...
-
nick nieaktualnydotik wrote:Cześć Katja! pewnie zadzwoni jak będzie mógł! może śpi?
teraz chyba sezon na rotawirusy
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:No i odezwał się ale ja oczywiście już delirka bo w tym wojsku różne rzeczy się dzieją...
Asha ale obudził na riki tiki?
Nie, niestety nie...tak sie staral zeby mnie nie obudzic jak wychodzil z sypialni ze zajbal dzrzwiami i mnie wkurwil i obudzil -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry :*
Czuje sie strasznie.. ( psychicznie i fizycznie.. rzygam jak kot.. jakos teraz czesciej jutro wizyta u ginekologa, z checia przedluzylam bym to zwolnienie ale nie moge bo wtedy juz w ogole nie wiedzialabym ile tej wyplaty by mi dali wiec bede sie meczyc..
-
Rudzia wrote:Dzien dobry :*
Czuje sie strasznie.. ( psychicznie i fizycznie.. rzygam jak kot.. jakos teraz czesciej jutro wizyta u ginekologa, z checia przedluzylam bym to zwolnienie ale nie moge bo wtedy juz w ogole nie wiedzialabym ile tej wyplaty by mi dali wiec bede sie meczyc..
hej Rudzia!
biedna Ty tulam:* będzie lepiejRudzia lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Rudzia wrote:Dzien dobry :*
Tulam kochanaRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotik jeszcze nie, bo zdaje służbę i napisał mi że Przeprasza mnie ale wyłączył dzwonki jak w nocy pisaliśmy żeby nie dzwonilo na kompanii . Ale dostanie aż zrozumie. Chociaż to facet więc ze zrozumieniem ciężko!
Rudzia kochana przykro mi, ale podobno picie dużej ilości wody pomaga... -
Jak pije wode to odrazu do toalety lece staram sie pic z cytryna ale tez kiepsko mi wchodzi.. jeszcze z tym moim sie poklocilam tak na powaznie.. chyba juz nawet nie bedziemy ze soba rozmawiac raz na jakis czas.. On mnie tylko stresuje.. stres udziela sie dziecku wiec postanowilam nie zawracac sobie Nim glowy..
W weekend spotykam sie ze znajomymi i mam nadzieje, ze pomoga mi zaradzic cos na ta moja sytuacje .. i probuje myslec ze bedzie dobrze ale nie zawszw mi to wychodzi ..dotik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jak pije wode to odrazu do toalety lece staram sie pic z cytryna ale tez kiepsko mi wchodzi.. jeszcze z tym moim sie poklocilam tak na powaznie.. chyba juz nawet nie bedziemy ze soba rozmawiac raz na jakis czas.. On mnie tylko stresuje.. stres udziela sie dziecku wiec postanowilam nie zawracac sobie Nim glowy..
W weekend spotykam sie ze znajomymi i mam nadzieje, ze pomoga mi zaradzic cos na ta moja sytuacje .. i probuje myslec ze bedzie dobrze ale nie zawszw mi to wychodzi ..
Sprobuj z imbirem, jak bedziesz caly czas zwracac to do szpitala sie szykuj a nie do pracy bo sie odwodnisz , fasol potrzebuje wartosci odzywczychKatjaa lubi tę wiadomość