Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:No tak od paru dni zero seksu bo nie ma kiedy to mu uderza do głowy sperma... powiadasz produkcja pęcherzyków hmmm może i to ale mam nadzieję że cholery się w końcu porządnie naprodukuja i w końcu zafasolkujemy!!!
Katjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Dzień dobry laski
U mnie dziś nastrój trochę lepiej. Może dlatego że to już środek @ i emocji trochę mniej? Sama nie wiem
Dotik tak jak pisałaś to może być problem progesteronu ale też tak jak pisze Asha może to być zagnieżdżenie (u mnie taki spadek świadczy niestety o niedomodze lutealnej ale mam nadzieję że u Ciebie to będzie inaczej)
no ja myślę, że z tą niedomogą może coś być na rzeczy. ale jutro idę do lab zbadać hormony, więc się okaże...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Kochana porownaj swoj wykres do mojego..jak ty masz niski progesteron to ja wogole nie mam
hihi:) no ale w 6dpo spadek temp, czyli mógł prog polecieć w dół. zobaczę jak jutro temp będzie wyglądać, ale nie wróżę jej już Himalajów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:06
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no ja myślę, że z tą niedomogą może coś być na rzeczy. ale jutro idę do lab zbadać hormony, więc się okaże...
-
Asha wrote:Kochana porownaj swoj wykres do mojego..jak ty masz niski progesteron to ja wogole nie mam
Moim zdaniem to stabilność wykresu w II fazie świadczy o tym czy progesteron jest ok czy nie? -
dotik wrote:wszystko okaże się w piątek, jak dostanę w łapki wyniki
dotik lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Nieprawda. Ja w tym cyklu miałam temp w drugiej fazie 36,7 i progesteron 7 a w ciążowym miałam 36,80-36,85 a progesteron 20.
Moim zdaniem to stabilność wykresu w II fazie świadczy o tym czy progesteron jest ok czy nie?
Ni to mi chodzi wlasnie o to zeby porownala sobie do mojej drugiej fazy toz nie do pierwszej -
Asha wrote:Ni to mi chodzi wlasnie o to zeby porownala sobie do mojej drugiej fazy toz nie do pierwszej
Co z tą Twoją II fazą jest nie tak według Ciebie? -
mik82 wrote:Otóż to.... Mnie też bardzo ciekawi Twój wynik. Oby był ok
a myślicie że ten cudolik może wpływać na stężenie prolaktyny lub progesteronu jakoś? znaczy jakby dobrze robił nie byłoby problemu;) gorzej jakby prog obniżał.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
No ale nie ma też takich pojebanych skoków co trzeci dzień jak moja. A mała różnica między I a II fazą faktycznie może martwić Co nie znaczy że każdy cykl jest do bani i że jest to stały problem
-
dotik wrote:a myślicie że ten cudolik może wpływać na stężenie prolaktyny lub progesteronu jakoś? znaczy jakby dobrze robił nie byłoby problemu;) gorzej jakby prog obniżał.