Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:ale to 3 dni dopiero,tak? mi się gdzieś po 10 dniach zaczęło. i owu przyszła niespodzianie wcześniej:)
-
Asha wrote:Jutro sie dowiemy co u starego z wynikami....no i mam nadzieje ze w tym tyg przyjdzie wkoncu data na nasienie
to trzymamy kciuki. a jak się uprzesz, będziesz mogła te wyniki na oczy zobaczyć? bo mi się to w głowie nie mieści...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Hej. Melduję że się luzuję i będę tu rzadziej zaglądać. Uwielbiam was i każdej z osobna mocno kibicuję, za każdą trzymam kciuki!!! Buźka! :*
Mała luzuj się relaksuj odpoczywaj wyrzuć termometr;) całujemy i trzymamy kciuki:) ale od czasu do czasu zajrzyj i daj znać co u Ciebie:)mik82, MalaCzarna lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Mała luzuj się relaksuj odpoczywaj wyrzuć termometr;) całujemy i trzymamy kciuki:) ale od czasu do czasu zajrzyj i daj znać co u Ciebie:)
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę zaglądać codziennie by zobaczyć co tam u was słychać. Postaram się codziennie odezwać by napisać co słychać u mnie. Tylko tak jak pisałam wrzucam na luz i nie mierzę temperatury, więc wykresu nie będę prowadzić, tylko testy owu i serduszka zaznaczać, a no i to co przyjmuję i ewentualne uprzykrzające życie objawy, bez doszukiwania się.
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Ja wracam wlasnie i jade po wynik. Stres to mi sie ulewa wszystkimi otworami. A ogolnie to chyba smerfik co nieco daje o sobie znac. Mdlosci mam przez caly dzien z przerwami, siuskam na potege, sutkow dotknac nie moge i brzuch pobolewa i meeega humory mam. Chyba hormony skacza jak szalone bo z radosci do wkurwa i do placzu. Spac bym tez mogla w opor. Juz bym chciala zobaczyc ze wszystko okej tam. I przede mna w pciagu babeczka z duuzym brzuszkiem siedzi, tez juz taki chce ) asha u mnie tez nieduza roznica temperatur. Mam nadzieje ze to cudo co pijecie to pomoze trzymajta kciuki!!! Za jakies 30 min bede znala wynik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:33
Katjaa, Sylwia87 lubią tę wiadomość