Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już w Polsce:-) Wracamy do domu:-)
Przeprasza, że wczoraj tak się zmyłam, ale mąż źle się poczuł i musiałam się nim zająć. Jelitowka nas dorwala przed wyjazdem:-( Cała noc wymiotował. Nawet godziny nie spaliśmy:-(
Mnie jelitowka łagodnie potraktowała, ale mąż ledwo żyjeKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypompon wrote:Ja wracam wlasnie i jade po wynik. Stres to mi sie ulewa wszystkimi otworami. A ogolnie to chyba smerfik co nieco daje o sobie znac. Mdlosci mam przez caly dzien z przerwami, siuskam na potege, sutkow dotknac nie moge i brzuch pobolewa i meeega humory mam. Chyba hormony skacza jak szalone bo z radosci do wkurwa i do placzu. Spac bym tez mogla w opor. Juz bym chciala zobaczyc ze wszystko okej tam. I przede mna w pciagu babeczka z duuzym brzuszkiem siedzi, tez juz taki chce ) asha u mnie tez nieduza roznica temperatur. Mam nadzieje ze to cudo co pijecie to pomoze trzymajta kciuki!!! Za jakies 30 min bede znala wynik.
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Ja wracam wlasnie i jade po wynik. Stres to mi sie ulewa wszystkimi otworami. A ogolnie to chyba smerfik co nieco daje o sobie znac. Mdlosci mam przez caly dzien z przerwami, siuskam na potege, sutkow dotknac nie moge i brzuch pobolewa i meeega humory mam. Chyba hormony skacza jak szalone bo z radosci do wkurwa i do placzu. Spac bym tez mogla w opor. Juz bym chciala zobaczyc ze wszystko okej tam. I przede mna w pciagu babeczka z duuzym brzuszkiem siedzi, tez juz taki chce ) asha u mnie tez nieduza roznica temperatur. Mam nadzieje ze to cudo co pijecie to pomoze trzymajta kciuki!!! Za jakies 30 min bede znala wynik.
-
gigsa wrote:Jestem już w Polsce:-) Wracamy do domu:-)
Przeprasza, że wczoraj tak się zmyłam, ale mąż źle się poczuł i musiałam się nim zająć. Jelitowka nas dorwala przed wyjazdem:-( Cała noc wymiotował. Nawet godziny nie spaliśmy:-(
Mnie jelitowka łagodnie potraktowała, ale mąż ledwo żyje
Gigsa tulam cholera...wspolczuje...obrzydlistwo ...najgorsze co moze bycWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:51
-
Katjaa wrote:My z M właśnie sobie ... i już narzeka ze polecialam na to swoje forum jak on chciał mi masaż zrobić... oznajmił mi w zartach ze jest zazdrosny o Was... hehe
hihi:) mój mówi na of sektaAsha, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.