Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja tam nie nazekam na twoje udzielanie sie
dotik, Asha, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja mam z tym problem. w nocy kiedy sie przebudze zastanawiam sie ktora ma co. obiecuje sobie ze bede mniej spedzeac czas na of a wiecej nad obowiazkami w domu. dlugo jednak nie wytrzymuje
W jakim sensie , ktora ma co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:04
-
amelia04072006 wrote:ja mam z tym problem. w nocy kiedy sie przebudze zastanawiam sie ktora ma co. obiecuje sobie ze bede mniej spedzeac czas na of a wiecej nad obowiazkami w domu. dlugo jednak nie wytrzymuje
karteczki na lodówkęAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj w nocy ciagle myslalam jaki masz dzien cyklu ? za cholere nie moglam sobie przypomniec i nie moglam przez to spac. musze isc z tym do lekarza od uzaleznien
buahaha niezła jesteś! 6dpo moja droga - żebyś spać mogła!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dziewczyny, 1043!!!!! Z wrazenia na lawce musialam usiasc ochlonac. Chociaz t dopiero maly kroczek. Ale ciesze sie teraz i tak jak glupia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:12
dotik, Asha, MalaCzarna, mik82, Katjaa, Rudzia, Sylwia87, shimmer_lip lubią tę wiadomość